Sen Çal Kapımı Dizisi İçin Şoke Edici Karar! Hande Erçel Açıklama Yaptı!

Sen Çal Kapımı Dizisi İçin Şoke Edici Karar! Hande Erçel Açıklama Yaptı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi birinci sezonu geride bıraktı. Alınan bilgiler neticesinde dizisinin yakın zamanda ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. Reytinglerde tutunamayan Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başladı.

İkinci sezon ile birlikte ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisi yayınladığı günden bu yana İstenilen reytinglere ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yakın zamanda final yapacağı ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başlarken, Hande Erçel ve Kerem Bursin’in yaptığı açıklama hayranlarını bir hayli üzdü. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından kendine vakit ayırmaya karar verdi.

Bunun ardından sevgilisi Kerem Bursin’in de Hande Erçel ile birlikte Amerika’ya gideceği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile birlikte başka projeleri değerlendirmeye almayacak. Ünlü oyuncu Hande Erçel, kendini geliştirmek istediğini söyledi. Bundan dolayı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından almak istediği kurslar için çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin’den üzücü açıklama

Hande Erçel ve Kerem Bursin’den üzücü açıklama. Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin, mayıs ayında sevgili oldular. İkilinin sevgili olmasının ardından sosyal medyada birçok yorum yapıldı. Mayıs ayından bu yana ilişki yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bursin, kariyerleri için açıklama yaptı.

Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin, kariyer planları yaparak Amerika’ya gideceğini açıkladı. Yani ikili Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması ile birlikte soluğu Amerika’da alacak. Ayrıca yetenekli oyuncu Hande Erçel’in Amerika’ya giderek İngilizcesini geliştireceği ortaya çıktı. Bunun dışında Hande Erçel, oyunculuk alanında da eğitim almayı düşünüyor. Bundan dolayı Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin yakın zamanda Amerika’ya yerleşeceği ortaya çıktı.