Sen Çal Kapımı Dizisi İçin Kritik Karar! Dizi Resmen Bitiyor!

Sen Çal Kapımı Dizisi İçin Kritik Karar! Dizi Resmen Bitiyor!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi kısa bir ara verdikten sonra izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in başrollerinde yer aldığı dizinin reyting sonuçları ise merak söz konusu oldu. Detaylar...

FOX TV ekranlarının romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı kısa bir aranın ardından sevenleriyle tekrardan buluştu. Dizi yayınlandığı ilk etapta izleyici kaybına uğrayarak, final yapma kararı almıştı. Bunun ardından kanal ve yapım ekibi dizinin yaz döneminde devam edeceğini açıkladı.

Alınan karar sonrasında Sen Çal Kapımı dizisi yaz dizisi olarak devam etti. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizi istenilen reytinglere ulaşamadı. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in sevgili olmasının ardından dizi yine istenilen seviyeye ilerleyemedi.

Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başladı

Sen Çal Kapımı dizisi için geri sayım başladı. Gün değiştirerek reyting sıralamasında yerini korumayı amaçlayan Sen Çal Kapımı dizisi final kararı aldığını açıkladı. Yaklaşık bir senedir yayınlanan dizi, final yaparak hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya kullanıcıları dizinin konusundan sıkıldıklarını ve sıradan bir proje olduğunu savunuyor. Sen Çal Kapımı dizisi hakkında yapılan olumsuz yorumların dışında dizinin devam etmesini isteyen kitlede çok fazla.

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in enerjisi seyirciye yansıdı

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in enerjisi seyirciye yansıdı. Sen Çal Kapımı dizisi ile yolları kesişen Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında yaşanan aşkın ardından diziyi izleyenlerin oranı da arttı. Hatta ikilinin güzel bir şekilde anlaşması ise ekran başındakileri bir hayli mutlu etti.

Alınan bilgiler neticesinde Hande Erçel ve Kerem Bursin’in sevgili olmasının ardından reytingler birinci sezona göre daha da arttı. Hatta kimi izleyici Hande Erçel ve Kerem Bursin’in dizinin reytingleri için bir araya geldiğini söylüyor.