Sen Çal Kapımı Dizisi Final Kararını Açıkladı! Dizi Reytinglerde Yine Tutunamadı

Sen Çal Kapımı Dizisi Final Kararını Açıkladı! Dizi Reytinglerde Yine Tutunamadı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi final kararı ile gündeme geldi. Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi yine istenilen reytinglere ulaşmadı. İşte haberin tüm detayları...

FOX TV ekranlarının romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı final yapacağını açıkladı. İlk sezonda da istenilen reytingleri elde edemeyen dizi, ikinci sezonuna Haziran ayı itibari ile başladı. İkinci sezonda sevgili olduklarını itiraf eden Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi reyting olarakda iyi seviyede ilerledi.

Fakat dizinin ikinci sezonda istenilen reytingleri elde edemediği ortaya çıktı. Bunun dışında dizinin bir senedir devam ediyor olması ve konu olarak izleyiciyi sıktığı da biliniyor. Hatta kimi izleyici Sen Çal Kapımı adlı dizinin bitmesi gerektiği yönünde yorumlar dahi yapıyor.

Dizinin final tarihi belli oldu mu?

Dizinin final tarihi belli oldu mu? Ekranların romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı final kararı ile magazin gündemini bir hayli sarstı. Ayrıca dizinin yakın zamanda ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. Sen Çal Kapımı adlı dizi, reyting olarak istenilen seviyeye ulaşamadı.

Reyting seviyesi dışında Sen Çal Kapımı adlı diziye rakip projelerde bir bir ortaya çıkıyor. İlk sezonda gün değiştiren Sen Çal Kapımı dizisi, bu sezon gün değişikliği yapmayarak ekranlara veda edeceğini açıkladı. Bu açıklamanın ardından izleyici dizinin final tarihini merak ediyor.

Dizi aşkı gerçek oldu

Dizi aşkı gerçek oldu. Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bursin aşkıda gerçek oldu. Birkaç ay önce sevgili olduklarını itiraf eden Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi, ilişkilerinin de iyi gittiğini söylüyor.