Sen Çal Kapımı Dizisi Ekranlara Veda mı Ediyor?  Kerem Bürsin'in Neden Sinirlendiği Belli Oldu!

Sen Çal Kapımı Dizisi Ekranlara Veda mı Ediyor? Kerem Bürsin'in Neden Sinirlendiği Belli Oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde hayranları da dahil olmak üzere pek çok kişiye "salak" demişti. Sen Çal Kapımı dizisi bir müddet ekranlarda olmayacak. Sen Çal Kapımı dizisinin final yapacağı iddia ediliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmamasıyla beraber Kerem Bürsin'in gösterdiği tepki ile dizinin iyice gündem olmasına neden oldu. Kafede otururken maske takmayanlara salak deme cüretini gösteren ünlü oyuncu daha sonra pişman oldu ve özür diledi. O anın sinirliliği ile hareket ettiği belirtilen başarılı oyuncunun diziyle ilgili bazı gelişmelere kırgın olduğu da ifade ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile canlı yayın yaparken ünlü oyuncunun sözleri geceye damgasını vurmuştu. Ancak bu kadar sinirli ve agresif hareketler sergilemesinin nedeni kısa süre sonra ortaya çıktı. Diziyle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Sen Çal Kapımı dizisini uzun bir süre göremeyebiliriz. Bu durum karşısında ise ne yapılacağı bilinmiyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Final mi Yapacak?

Sen Çal Kapımı dizisini izleyenler reyting sonuçlarına ve Kerem Bürsin'in diziyle ilgili açıklamalarına baktığında şok yaşadı. Sen Çal Kapımı final yapacağı yönünde bazı iddialar ortaya atıldı. Eğer Sen Çal Kapımı dizisi final yaparsa pek çok kişi üzülecek. Dizinin gidişatı konusunda bazı gelişmeler yaşanıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrolde oynadığı dizi devam edecek mi?

Sen Çal Kapımı Dizisinden Üzücü Açıklama

Sen Çal Kapımı dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanmayacak olması büyük tepki çekti. Dizi setinde ortaya çıkan 5 pozitif vaka nedeniyle çekimler durdu. Hangi oyuncuların virüse yakalandığı açıklanmasa da Kerem Bürsin'in de bu şekilde tepki göstermesi bazı tartışmalara sebebiyet verdi.

Sen Çal Kapımı Yeni Sezon Müjdesi Geldi!

Öte yandan Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili yapılan final haberleri de artık son buldu. Çünkü dizi sezon finali yaptıktan sonra önümüzdeki dönemde de yayın hayatına devam edecek. Bu sevindirici gelişmenin başta Sen Çal Kapımı izleyicileri olmak üzere herkesi olumlu etkilediği görülüyor.