Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncusu Hande Erçel Final Hakkında Konuştu! Kerem Bürsin ise Suskunluğunu Korudu!

Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncusu Hande Erçel Final Hakkında Konuştu! Kerem Bürsin ise Suskunluğunu Korudu!

Sen Çal Kapımı dizisi hakkında final yapacak söylentileri sosyal medyada iyi yayılmaya başladı. Hande Erçel suskunluğunu bozarak final hakkında gerekli açıklamayı yaptı. Kerem Bürsin ise final hakkında suskunluğunu korudu.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in üstlendiği dizi final yapılacağı söylentileriyle doluydu. İzleyicinin merakla beklediği yeni bölümle alakalı güzel haberler de çıkmaya başladı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin açıklamalarda bulundu!

Hande Erçel Final Röportajı!

Dizinin senaryo toplantısının ardından röportajda sorulara yanıt veren Hande Erçel, ‘’Rutin toplantılarımızdan birisiydi, senaryonun gidişatına bağlı olarak normal bir toplantı yaptık.” diye konuştu.

Dizinin belirli sayıda yer alan bir bölüme kadar devam edeceğine doğru bir karar alındığı muhabirler tarafından Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e soruldu. Hande Erçel, “Normal devam ediyoruz, her şey artık yolunda. Bitirileceğine dair bir konuşma olmadı henüz. Bu iddiaların sadece söylentilerden olduğunu unutmayalım.’’ ifadesini kullandı

Diziye Yeni Oyuncu Katıldı! Kerem Bursin Suskunluğunu Korudu!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni konuk olacak olan Sinan Albayrak’ın da yeni bölümünde yani 35. bölüm ile birlikte katılacağını da unutmayalım. Bay J’nun sunucu olarak konu olduğu ödül töreninde Kerem Bürsin için söylediği pandemi döneminde 120 bin TL’lik bölüm ücretini almaya devam ettiği ile ilgili sözlerine Hande Erçel’den de açıklama yaptı. Oyuncu, partnerini iyi tanıdığını ve herkesin de bildiğini ifade etti ve “Gereksiz bir çıkış açıklama olmuş. Yerli yersiz konuşmaya gerek yok!” dedi. Kerem Bürsin ise bu konuyla ilgili cevap vermek istemediğini söyleyerek suskunluğunu dile getirdi.