Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncuları Hande ve Kerem Arasındaki Aşk Kokusu!

Sen Çal Kapımı dizi oyuncular Hande ve Kerem'i bütün hayranları bir birine yakıştırıyordu. Aralarında Aşk olmadığını söylüyorlardı. Fakat Hande'nin sosyal medya da ki paylaşımı havada aşk kokusu olduğunu ifade etti.

aşk
Google News

Uzun senelerdir ilişkilerinin olup olmadığını merak eden seyirciler ve hayranları ikiliyi çok konuşmaktalardı. Bu sefer beklenmedik bir anda Hande Erçel açıklama yaptı. İnstagram hesabından açıklama yapan oyuncu Kerem Bürsin’e aşkını sonunda itiraf etti! Peki Kerem Bürsin, Hande Erçel Hakkında Ne Düşünüyor?

HANDE ERÇEL SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI!

Sen Çal Kapımı dizisindeki bir çıkmaz içinde yer alan ikili her zaman uyumlu bir çift olarak gözükmekteydi. Dizideki rolleri Eda ve Serkan olan çift hiçbir zaman sevgili olamayacağı düşünülmekteydi. Dizinin izleyicileri aslında normal oyunculuk hayatlarında değil de gerçek hayatta birlikte olmalarını ve yakıştıklarını her zaman dile getiriyorlardı. Hande Erçel, yeni gelişmeler yaşanmaya devam ettiğini bildirmişti. Kerem Bürsin ile yer aldığı fotoğraf her şeyi açıklamasına neden oldu.

HAVADA AŞK KOKUSU VAR!

Enerji ve uyumları ile birlikte olan çift dizide birlikte çekindikleri fotoğrafların paylaşılmasıyla yeniden meraklar içinde bıraktı. Hikayesinde paylaştığı fotoğrafın altında bir anket koyan Hande Erçel, Kıskançlık ya da Heyecan olmadığı yalnızca aşkın olduğu oylarını gördü.

O paylaşımın yalnızca Sen Çal Kapımı dizisi için olduğunu söylediklerinde izleyicileri tarafından hayal kırıklığına uğratıldı. Sen Çal Kapımı her çarşamba akşamı FOX TV’de 20:00’de yayınlanmaktadır.

<