Sen Çal Kapımı 38. Bölüm Fragmanı İzle! Serkan ve Eda Silahların Ortasında Kalacak!

Sen Çal Kapımı 38. Bölüm Fragmanı İzle! Serkan ve Eda Silahların Ortasında Kalacak!

Sen Çal Kapımı dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Eda ve Serkan oldukça heyecanlı bir görev üstlenecek. Diziye damgasını vuracak ikili izleyenleri ekrana kilitleyecek. Sen Çal Kapımı 38. bölüm fragmanı izle...

Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Serkan'ın hastalığı Eda ile Serkan'ın tekrar yakınlaşması açısından önemli bir gelişme olacak. Sağlık sorunu her ne kadar kötüye varsa da bir şekilde hayatını doya doya yaşamak zorunda. O yüzden Eda ile geçireceği her vakti iyi kurgulamalı. Oluşturdukları listede yer alan her şeyi sıra sıra yapacaklar. Öyle ki dizide sıcak anlar yaşanacak. İki aşığın birbirine yakınlaşacağı ve eskisi gibi aşk yaşayacağı görülüyor. Ancak listede öyle bir şey seçecekler ki hayatlarını tehlikeye atmaları gerekecek. Başta zor gözüken ardından riskli ve eğlenceli bir hal alan görevi sonuna kadar tamamlamaya çalışacaklar. Bir noktadan sonra işler sarpa saracak. Serkan'ın isteği doğrultusunda girdikleri riskten zararlı çıkabilirler.

Serkan ve Eda'dan Dedektiflik Oyunu!

Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanına Eda ve Serkan'ın dedektiflik yapması damga vuracak. Dedektif olarak birbirlerini sorgulayan ve cinayet çözmeye çalışan ikili bir anda yakınlaşacaklar. Serkan'ın onu öpmek istediği esnada Eda'nın "şu an sırası mı?" sorusu dikkat çekti. Serkan ise "ben hep aşığım sana" sözüyle aşkını bir kez daha ilan etti. Dizide her şey yolunda giderken bambaşka gelişmeler yaşanacak ve bu durum ikilinin canını riske atmasına yol açacak.

Cinayeti Çözmeye Çalışacaklar!

Serkan ve Eda cinayeti çözmeye çalışırken işler çığırından çıkacak. İkilinin kimliği bir an olsun ortaya çıkabilir. Bu yüzden dikkatli olmak zorundalar. Ancak silahların çekildiği bir anda her şey sıkıntıya girecek. Tüm planların alt üst olmasına ramak kalmışken Serkan'ın bir şekilde durumu toparlaması bekleniyor.

Sen Çal Kapımı 38. Bölüm Fragmanı İzle

Sen Çal Kapımı dizisinin 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı yakından takip ederek neler yaşandığını ve yeni bölümde bizleri neler beklediğini kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanında ne oluyor?

si