Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Senaristlerinden Bomba Gibi Bir Proje Geliyor!

Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Senaristlerinden Bomba Gibi Bir Proje Geliyor!

Ekranların unutulmaz yapımları arasında bulunan Sefirin Kızı ve Sen Anlat Karadeniz adlı dizilerin senaristleri Nehir Erdem ile Ayşe Gerda Eryılmaz, Destan isimli bir dizi ile gündeme geldi. İki senaristin yeni proje ile adını duyuracağı söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl da Sen Anlat Karadeniz ile gündeme damga vuran senaristler Sefirin Kızı adlı dizi ile de adlarından çok ses ettirdi. Alınan bilgiler neticesinde Mehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz, Destan isimli bir dizi ile tekrardan gündeme gelmeye hazırlanıyor.

Bir dönem Atv'de gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz isimli dizi ile adını duyuran 2 senarist Osman Sınav ile anlaşamayınca bir sezon sonunda diziden ayrılma kararı aldı. 

Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz Bomba Bir Proje İle Geliyor
Geçtiğimiz dönemde adından çok söz ettiren Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz bomba bir proje ile geliyor. Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz gibi Emre Kabakuşak'ta istemeden de olsa diziden ayrılma kararı aldı. Diziden ayrılan iki senarist ve yönetmen bu defa Sefirin Kızı adlı dizi ile gündeme geldi.

destan-dizisi.jpeg

Ayrıca Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz altın kelebek'te en iyi senarist ödülünü Sen Anlat Karadeniz dizisi ile almıştı. Şuan ise 2 senarist ekranlara gelecek olan Destan isimli bir dönem dizisi ile adını duyurmaya hazırlanıyor. 

Destan Dizisinin Detayları Ortaya Çıktı
Alınan bilgiler neticesini Bozdağ filmin hazırladığı Destan dizisinin detayları ortaya çıktı.Emir Khalilzadeh’in yöneteceği Destan isimli dizinin detayları ise herkes tarafından araştırılmaya başlandı. 

Yeni dizi ilk etapta Ak Kız Destan olarak gündeme gelmişti. Ardından dizinin adı değiştirilerek sadece Destan olmasına karar verildi. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde merakla beklenen dizi 9. yılda geçen ve kimsesiz kız ile eli ayağı tutmayan bir oğlanın aşk hikayesini konu alacak. Ayrıca dizinin diğer oyuncuları ile alakalı cast çalışmalarının devam ettiği de gündemde.

Destan Dizisi Ne Zaman Ekranlara Gelecek?

Yeni dizisinin detaylarının ortaya çıkmasının ardından izleyici yapımın ne zaman ekranlara geleceğini sorguluyor. Hatta dizi şimdiden oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı.

Alınan bilgiler neticesinde Destan dizisinin ne zaman ekranlara geleceği biliniyor.