Selin Ciğerci Neden Ayrıldığını ve Neden Barışmak İstemediğini Açıkladı!

Selin Ciğerci Neden Ayrıldığını ve Neden Barışmak İstemediğini Açıkladı!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra barışıyor mu? Merak edilen gelişmelere dair yeni detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği ikilinin tekrar evleneceği iddia edildi. Selin Ciğerci, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. İşte birlikte dolaşırken görünen Ciğerci ve Çıra'yla ilgili son gelişmeler...

Selin Ciğerci, bir süre önce ayrıldığı Gökhan Çıra ile sarmaş dolaş görüntülendi. Bu görüntülerden sonra Gökhan Çıra'nın barışmadık açıklamaları dikkate alınsa da Selin Ciğerci son noktayı koydu. Ünlü ismin söyledikleri karşısında hayranları bile büyük şok yaşadı. Çünkü kimse böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Peki Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile barışmayı kabul etti mi?

Asla Barışmadık Dedi Ama...

Selin Ciğerci, yaptığı açıklama ile Gökhan Çıra ile iş konuştuğunu aktardı. Ortak oldukları gerekçesiyle iş toplantısı gerçekleştirdiler. Asla barışmadıklarını söylese de ortaya çıkan bir gerçek var ki onu da Selin Ciğerci söyledi. Söylemiş olduğu "barışmayacağım demiyorum " sözü pek çok gelişmeyi özetliyordu. İkilinin açık kapı bıraktığı öğrenildi. Selin Ciğerci'nin barışmak için istekli olacağı düşünülüyor. Tüm bu gelişmeler ışığında başka neler yaşanacak göreceğiz.

Tekrar Evlenecekler mi?

ikilinin de henüz barışmadıklarına dair açıklama yapması ne zaman evlenecekleri sorusunu sordurttu. Aralarının kötü olmadığı el ele gezmeleri ile anlaşılmakta. Bu da magazin gündemine bir süre daha birliktelikleriyle geleceğini gösteriyor.