Seksenler Dizisinden Kimin Ayrılacağı Ortaya Çıktı! TRT Dizinde bir deprem daha oldu

Seksenler Dizisinden Kimin Ayrılacağı Ortaya Çıktı! TRT Dizinde bir deprem daha oldu

Seksenler dizisinin yeni bölümünde bir oyuncunun ayrılığına denk gelebiliriz. Oyuncu kadrosunda değişiklik yapılacak. TRT 1 dizisinden başrol oyuncusu ayrılıyor. Peki hangi oyuncu diziye veda edecek? Yeni bir projede oynayacağı için Seksenler dizisinden ayrılacağı ortaya çıktı.

TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisine dair bir gelişme yaşandı. Sevilen diziden ayrılanlar kervanına bir isim daha eklendi. Yakın zamanda projeye veda etmesi beklenen ünlü oyuncunun kim olduğu açıklanıyor. Peki dizide neler yaşanacak? Ekrana geldiği günden bu yana izleyicilerin dikkatini çeken başarılı oyuncu, diziden ayrılık kararı aldı. Yeni bir projede oynayacağı ortaya çıktı. Oyuncu ile ilgili merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Diziden kimin ayrılacağı da bu sayede belli oldu.

Reha Özcan Diziden Gidiyor!

Başrollerinde Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ceyhun Fersoy, Zeynep Demirel ve Reha Özcan'ın oynadığı diziden ünlü oyuncunun ayrılacağı ortaya çıktı. Reha Özcan, Mucize Doktor'daki karakteri ile de gündeme gelmekteydi. Daha sonra transfer olduğu Seksenler dizisi ile büyük fark yakaladı. Ancak şimdi oyuncu için veda vakti yaklaşıyor. Farklı bir projede yer alacağı kesinleşti.

Üç Kız Kardeş'te Oynayacak

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü oyuncunun ismini gördük. Başrollerde İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven, Melisa Berberoğlu'nu göreceğiz. Dolayısıyla Reha Özcan'ın diziden neden ayrıldığı kesinleşmiş oldu.