Sefirin Kızı Senaristinden Büyük Hamle! Nare Geri Dönüyor!

Sefirin Kızı Senaristinden Büyük Hamle! Nare Geri Dönüyor!

Sefirin Kızı dizisinden nare'nin ayrılmasıyla reytinglerde düşüşler olmuştu. Nare'nin başka filmde rol alacağı da konuşulmuştu. Yapılan son açıklamaya göre Nare geri dönüyor. Nare ne zaman dönüyor?

Sağlık sorunlarından ötürü diziden çıkmak zorunda kalan başarılı oyuncu Neslihan Atagül diziye geri dönüyor. Peki neden ayrıldıktan sonra tekrar dönme kararı aldı? Haberin tüm detayları sizlerle!

Sefirin Kızı Nare Neden Ayrılmıştı!

Star TV’de yer alan ve izleyiciyi etkilemesiyle bilinen Sefirin Kızı dizisinde oynamakta olan Neslihan Atagül geçtiğimiz aylarda bağırsağında yaşadığı sorunlar yüzünden diziden çıkmak zorunda kalmıştı. Tekrardan senaryo değişikliğine uğrayacağı düşünülen dizi de bu sefer hangi konular nasıl işlenecek merak ediliyor. Hem senaristliğiyle dostluğu hem de filme olan katkısından dolayı en büyük görevi üstlenen oyunculardan birisi olan Tuba Büyüküstünün de diziye devam edileceği açıklandı.

Sefirin Kızı Nare Ne Zaman Dönüyor!

Yaklaşık bir hafta sonra tekrardan sete girmeye ve performansını göstermeye devam edecek olan güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün şimdiden enerjisiyle nasıl bir karakter ortaya çıkarılacağı merak ediliyor. Yapım şirketine karşı olumlu bir tavır alan oyuncuyu en çok da seyirci merak ediyor!