Sefirin Kızı Güzel Başladı Ama İzleyiciler Bu Duruma Ne Diyecek? Diziden Final Misillemesi

Sefirin Kızı Güzel Başladı Ama İzleyiciler Bu Duruma Ne Diyecek? Diziden Final Misillemesi

Sefirin Kızı dizisini izleyenlerin bir süredir üzüntü ile beklediği final kararı kesinleşecek gibi duruyor. Final bölümü ile ekrana gelecek dizinin akıbeti ne olacak bilinmiyor. Sefirin Kızı dizisi reytingleri Nare'nin yokluğunda iyice çöktü.

Sefirin Kızı dizisi ilk başta çok sevilmişti. Her bölümü heyecanla izlenen dizide yaşananlar izleyiciye umut veriyordu. Ancak ne olduysa Neslihan Atagül'ün ayrılığından sonra oldu. Ünlü oyuncu geçirdiği rahatsızlık nedeniyle diziye devam edemedi. Engin Akyürek ile iyi bir ikili olmuşlardı ancak diziye sağlık sorunları sebebi ile veda edince senaryo tamamen değişti. Senaryonun değişimi bir yandan gerekiyordu. Çünkü Nare'nin yokluğuna bir şekilde çare bulunması lazımdı. O çare de Mavi karakteri oldu. Diziye katılmasıyla dizinin havası adeta değişti.

Tuba Büyüküstün Bomba Etkisi Yaratmıştı!

Tuba Büyüküstün'ün diziye ilk katıldığı zamanlar reytinglerde toparlanma olmuştu. Ancak Sancar karakterinin Nare'yi bu kadar çok çabuk unutması izleyicilerin tepkisini çekti. Haliyle zamanla reytinglerde kayıp yaşandı. Dizinin yeni sezonu çekilmek istense de reytingler buna müsaade etmedi. Güzel başlayan hikaye duygusal son ile bitecek. Sefirin Kızı dizisi için yavaş yavaş final vakti yaklaşıyor.

Sefirin Kızı Dizisi Ne Zaman Bitecek?

Sefirin Kızı dizisinin final yapacağı tarih merak ediliyor. Sevilen dizinin önümüzdeki ay final bölümü ile ekranlara veda etmesi bekleniyor. Star TV'nin aldığı karar izleyicileri üzdü. Ancak sosyal medyada diziden ayrılan oyuncuların çeşitli projelerde oynayacağının açıklanması onları heyecanlandırdı. Uraz Kaygılaroğlu'nun Cem Yılmaz ile gerçekleştireceği projenin detayları her geçen gün ortaya çıkıyor.

Star TV Hangi Diziyi Yayınlayacak?

Star TV'nin Sefirin Kızı dizisinin finalinden sonra o gün hangi diziyi yayınlayacağı merak ediliyor. Önümüzdeki ay yeni bir dizinin tanıtımı ekranlara gelebilir. Genellikle bu dönemlerde yeni başlayan diziler oldukça fazla izleniyor. Teşkilat, Kardeşlerim ve Maraşlı dizilerinin ilk bölümden itibaren önemli bir başarı yakalaması da gözden kaçmıyor. Bu nedenle Star TV'nin elini çabuk tutarak yaz aylarına sağlam bir diziyle girmesi bekleniyor. Bakalım önümüzdeki ay gerçekten de isteneni verebilecek bir proje ile karşımıza çıkacak mı...