Sefirin Kızı Dizisine Şafak Başkaya Katıldı! Şafak Başkaya Kimdir?

Sefirin Kızı Dizisine Şafak Başkaya Katıldı! Şafak Başkaya Kimdir?

Sefirin Kızı dizisinde ayrılıklar peş peşe geldi. Her ne kadar çok ayrılık olsada bir o kadar da yeni oyuncular katıldı. Seferin Kızı dizisine şimdide Şafak Başkaya katıldı.

Sevilen dizilerden olan Sefirin Kızı dizisine daha önce Ferit Aktuğ dahil katılmıştı. Şimdi ise  yeni oyuncu Şafak Başkaya da diziye katıldı.

Sefirin Kızı dizisinde sağlık nedenlerinden dolayı Neslihan Atagül diziden ayrılmıştı. Bu nedenden dolayı Sefirin Kızı senaryosu tamamen değişmişti. Daha sonra ise  ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu da diziden ayrıldı. Onun yerinde Tuba Büyüküstün Mavi karakteri ile diziye dahil olmuştu. Mavi ve Sancar aşkı ekranlara gündem  oldu.

Ayrılıkların ardı arkası kesilmedi. Bir ayrılık daha geldi. Bülent Şakrak diziye veda eden isimlerden oldu. Kadroda ayrılıklar olurken bir yandan da yeni oyuncular katılmaya başladı. Mavi karakterinin Sefirin Kızı dizisine katılmasından sonra ikili arasındaki aşk izleyicilere samimi gelmedi ve reyting kaybetmeye başladı.

Sancar Nare'yi çabuk unutması ve yeni aşka yelken açması izleyicilerin hoşuna gitmedi. Bu kadar çabuk unutması büyük tepkiye neden oldu.

ŞAFAK BAŞKAYA KİMDİR?

Şafak Başkaya 1983 istanbul doğumludur. Maltepe Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Dizileri: Kurtlar Vadisi, , Muhteşem Yüzyıl, Anne, Vatanım Sensin ve  Benim Adım Gültepe .

Filmleri: Kaybedenler Kulübü, Kaybedenler Kulübü Yolda, Mahmut ile Meryem