Sefirin Kızı Dizisi Hakkındaki İddialar Doğrulandı! Sefirin Kızı Dizisinden Üzücü Haber Geldi!

Sefirin Kızı Dizisi Hakkındaki İddialar Doğrulandı! Sefirin Kızı Dizisinden Üzücü Haber Geldi!

Sefirin Kızı dizisinde son zamanlarda oyuncu ayrılışları peş peşe geldi. Bir o kadar da yeni oyuncular katılsa da Nare'nin yerini kimse alamadı. Sefirin Kızı dizisinden üzücü haber gecikmedi. Sefirin Kızı ne zaman final yapacak?

Sefirin Kızı dizisinin akıbeti her geçen gün daha da merak ediliyor. Dizide pek çok başrol oyuncusunun ayrılığı reytingleri iyice azalttı. Ancak Tuba Büyüküstün'ün diziye transfer olması tüm umutları yeşertti. Yine de yeterli bir takviye olmadığı görülüyor. Star TV'nin bu konuda bir önlem alarak gelirin arttırması şart. Aksi takdirde Sefirin Kızı dizisi final yapacak. Yaşanan tüm bu gelişmelere ve oyuncu ayrılıklarına bakıldığında dizi final yapacak mı?

Sefirin Kızı Devam Edecek mi?

Sefirin Kızı'nın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Özellikle de yeni sezon için kanal ile anlaşılırsa oyuncu kadrosunu daha da genişletebilir. Elbette bunun için şu anki reyting durumunu daha iyi bir seviyeye çıkarması gerekiyor. Aslında Sefirin Kızı için pek çok alternatif bulunmakta. Bu alternatiflerden biri de yurt dışı satışları. Pek çok Türk dizisinin yurt dışında da ilgi gördüğüne tanık oluyoruz. Özellikle de Avrupa'da satışı yapılan dizilerin gelir kaynakları bir anda artıyor. Sefirin Kızı da aynı şekilde yurt dışında yayınlar yapan bir kanal ile anlaşırsa reytingleri düşük olsa dahi yayın hayatına devam edebilir.

Sefirin Kızı Yurt Dışında Yayınlanacak mı?

Sefirin Kızı'nın yurt dışı macerasına atılması ve orada da yayın hayatına başlaması büyük bir fark yaratacaktır. Ancak Star TV'nin şu an için bu konuyu ne kadar takip ettiğini bilmiyoruz. Yakın zamanda bir anlaşma olmaması durumunda dizi final bayrağını sallayabilir. Sefirin Kızı dizisinin final yapması ise güzel senaryonun sona ermesi anlamına geliyor. Bu konuda izleyiciler de büyük bir telaş içinde. Sevdikleri dizinin sona ermesini istemiyor. Uzun bir aradan sonra Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in bir araya geldiği dizinin artık daha fazla reytinge sahip olmasını istemesi oldukça doğal. Fakat senaryonun da reytingi etkilediğini unutmayalım. Daha da etkileyici bir senaryo olursa yurt dışının dikkatini çekebilir ve oraya da satışlar yapılabilir. Yayın hakları satıldıktan sonra ise kanal ciddi anlamda kâr edebilir. Sen Çal Kapımı ve Sadakatsiz dizisinin de yurt dışında yayın hayatına başladığı belirtiliyor. Bu yüzden iki dizinin gösterdiği başarıyı Sefirin Kızı da gösterebilir. Bunun için yurt dışı ile temas kurulması şart haline geldi. Reytingler düşük olsa dahi yurt dışına satılacak yayın hakları tüm durumu kurtarabilir. Böylelikle hem Sefirin Kızı devam eder ve izleyiciler mutlu olur hem de yayın haklarını sattığı için kanal önemli bir para kazanır.

Sefirin Kızı Final Yapabilir!

Sefirin Kızı, tüm bu ihtimaller arasında final yaparak yeni sezonda yayınlanma ihtimalini sıfırlayabilir. Engin Akyürek'in Serenay Sarıkaya ile farklı bir projede oynayabileceği iddia ediliyor. Yüksek ihtimalle Sefirin Kızı dizisi final yapacak.