Sefirin Kızı Dizi Senaristinden Büyük Hata! Final Yapabilir!

Sefirin Kızı Dizi Senaristinden Büyük Hata! Final Yapabilir!

Sefirin Kızı dizisinde son yaşananlar hayranlarını çok kızdırdı. Son bölümde ise yaşanan bir hata ve oyuncuların ayrılığa doğru gitmelerinden dolayı final yapabilir denildi. Sefirin Kızı senaristinin yapmış olduğu hata neydi?

Star TV yayın ekibinin en başarılı projelerinden birisi olan Sefirin Kızı dizisinde reyting kaybına neden olan oyuncu değişikliği hataya sebep oldu. Seyirciler bu nedenle oldukça kızgınlaşmaya başladılar. Yapılan hata belki de dizinin sonunu getirecek. Peki Sefirin Kızı dizisinde ne gibi bir hata yapıldı? 

SEFİRİN KIZI DİZİSİNDE SON DURUM!

 Yayınlanan son bölümde Melek’in bir anda zorla alınmasıyla Sancar oldukça büyük bir şok yaşamıştı. Bu olaydan sadece Sancar değil ailesi de etkilendi. Kızının alınması sonucu ne yapacağını bilemeyen Sancar, velayeti üstüne alıp kızını kurtarabilmek için oldukça çok didindi.

MAHKEMEYİ KAYBETTİ!

Kızı gittikten sonra büyük bir yalnızlık çeken Baba, mahkemeden bir kararın çıkmasıyla birlikte tekrardan şoka uğradı. Velayeti kötüye kullandığını düşünen mahkeme kızı Sancar’a değil Dedesi Güven’e verdi.

Bu olayın ardından ise sosyal medya üzerinden tepkisini açık bir dilde ifade eden takipçilerin fark ettiği bir hata vardı. Bu hata öncelikle senaristin sonrasında ise yapımcının belki de sorunu getirebilecekti.

SENARİSTİN BÜYÜK HATASI!

Normal hayatta velayetin sadece anne ve babaya verilebileceği gerçeğini bilmeyen senarist büyük bir yanlış yaparak milyonların önünde aykırı bir şey yaptı. İzleyiciler sürekli konu hakkında şikayetlerini dile getirerek ‘’Ne yaptıklarını bile bilmiyorlar!’’ gibi sözlerini dile getirdiler.

SEFİRİN KIZI FİNAL YAPABİLİR!

Mavi ve Sancar'ın evlendiğini gören seyirci son olarak Melek'i de alarak mutlu  son yapacaklarını dile getirdiler. Ayrıca reytinglerin gün geçtikçe düşmesi de finalle doğru gittiği kararında. Fakat final ile alakalı senaristten bir açıklama gelmedi.