Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Savaşçı Dizisinin Yayından Kaldırılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı! Suç FOX TV'ye Kaldı!

Uzun zamandır herkesin merakla beklediği ve yayınlanması bir türlü olmayan Savaşçı dizisi istenildiği gibi gitmedi. Savaşçı dizi resmen yayından kaldırıldı. Suç Fox TV'ye atıldı. Savaşçı dizisi neden bitti? Savaşçı dizisi neden yayından kaldırıldı?

savaşçı
Google News

Geçtiğimiz zamanda ekranlara gelmeyi durduran dizinin ekranlara gelmemesinin sessiz bir vedayı seyircilerine düşündürürken dizide başrol olarak yer alan Berk Oktay`ın diziden ayrılması her şeyi açığa kavuşturdu. Savaşçı dizisinden ayrılarak; Yasak elma dizisine geçmiş olduğunu duyurmuş olan Berk Oktay dizinin ise final olmuş olduğu iddialarını güçlendirdi.

İstenilen Elde Edilemedi!

Dizi Berkay Oktay`dan sonra 12 farklı karakter kadroya sokmuş ancak istenileni elde edememişti. Dizinin akışı merak edilmekte olurken; reytinglerde büyük bir düşüş elde etmiş oldu. 100. bölümü ile 10 hafta önce ekranlara gelmiş olan Savaşçı dizinde eski ihtişamı ortada yoktu. Reytinglerde de olağan düşüş yaşamış olan Savaşçı dizisi yayından kaldırılmasına karar verilmişti. Final kararı neden alındı?

Reytingler Dibi Gördü!

Diziye Tamer Karadağlı gibi güçlü bir isim girmişti ancak 6 bölüm sonra diziden ayrıldı. Diziden ayrılmış olmasından hemen sonra Tamer Karadağlı sevenleri de farklı düşüncelere yönelmiş ve diziyi izlemeyi bırakmıştı. Dizinin reytingleri giderek düşerken dizinin final sebebi de ne kadar reytingleri gösterse de dizinin final sebebi herkesi şok etti!

Suç FOX TV'ye Kaldı!

Savaşçı dizisinin reklamının iyi yapılmamasından dolayı dizinin reytinglerinin düşmüş olması FOX TV`nin suçu olduğu söylendi. Dizinin final yapması sebebi olarak gösterilmiş olan FOX TV`nin diziye özen göstermemiş olduğu iddia edildi. Bunun yanı sıra seyirciler büyük tepkiler göstererek; dizinin yeni sezonunun olması istendi.

Ancak dizinin final bölümü dün akşam üstü ekranlara gelmiş oldu ve bir daha sadece tekrar bölümleri ile ekranlara gelebilecek. 

<