Savaşçı Dizisinden Hayranlarını Sevindiren Haber Sonunda Geldi! FOX TV Bu Durumdan Çok Memnun!

Savaşçı Dizisinden Hayranlarını Sevindiren Haber Sonunda Geldi! FOX TV Bu Durumdan Çok Memnun!

Uzun zamandır beklenen Savaşçı dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diziye yapılan oyuncu takviyeleri de göz önünde bulundurulduğunda başarılı yapımın artık yeni sezonunun yayınlanması bekleniyor. Savaşçı dizisi yayınlanma tarihi ne zaman?

Tamer Karadağlı'nın ifadesine göre daha önce dizinin 4 bölümü çekilmişti. Ancak bu açıklama birkaç hafta öncesine ait olduğu için şu an için ortalama 7 bölümlük bir stok olduğu düşünülüyor. Tamer Karadağlı Savaşçı dizisinin ne zaman yayınlanacağı sorulduğunda ise kesin bir yanıt vermemişti.

Savaşçı Dizisi Yeni Sezonu Yayınlanacak!

Savaşçı dizisinden sevindiren haber geldi. Dizinin yeni sezonu yakın zamanda başlıyor. Bir süredir alınan eğitimler ve çekilen bölümler artık izleyiciyle buluşacak. Karakterlerin en iyi şekilde Savaşçı dizisine hazırlandığı bilinmekteydi. Ayrıca FOX Tv'deki dizi yoğunluğunun fazla olması nedeniyle Savaşçı dizisine yer bulunamamıştı. Sezon finali yapması beklenen Baraj dizisinden sonra Savaşçı dizisini izleyebileceğiz.

Baraj Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Savaşçı dizisinin başlaması için önce Baraj dizisinin final yapması gerekiyor. Baraj dizisi ise son zamanlarda reyting kaybına uğruyor ve dizinin senaryosu da finale doğru ayarlanmış durumda. Eğer bir aksilik olmaz ise 27 Nisan'da Baraj dizisinin final yapacağı ortaya çıktı. Böylelikle Savaşçı dizisi için de önemli bir boşluk yakalanmış olacak. Merakla beklenen dizi yakında ekranlarda yayınlanacak. Dizide Berk Oktay'ın eksikliği hissedilecek olsa da yeni oyuncu takviyeleriyle bu eksiklik bir süre sonra giderilecek. Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosu için özellikle de deneyimli oyuncular tercih edildi.

Savaşçı 5. Sezon Yayın Tarihi

Savaşçı'nın 5. sezon yayın tarihi de kesinleşti. 4 Mayıs Salı günü Savaşçı dizisinin 5. sezon ilk bölümünü izleyebilirsiniz. Bu tarihten sonra her hafta düzenli olarak Savaşçı dizisini izleyeceğiz. Salı günü yayınlanma nedeni ise final yapacak Baraj dizisinin Salı akşamları yayınlanmasıydı. Tüm bu gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda izleyicilerin tüm beklentileri mutlulukla sonuçlanacak.

Macera ve Aksiyon Başlıyor!

Dizinin başrollerini asker karakterler üstleniyor. Macera, aksiyon ve duygu dolu sahnelere hazırlıklı olun. Daha önce yayınlanan 4 sezonda da reyting sıralamalarında kendini gösterdi. Ayrıca etkileyici sahnelerle de izleyicinin kalbine dokundu. 5. sezonda oyuncu kadrosunda değişiklik yapsa dahi usta isimlerle çalışacağından yine aynı etkiyi vermesi muhtemel.