Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı'dan Sonra Diziye 6 Yeni Oyuncu Katıldı!

Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı'dan Sonra Diziye 6 Yeni Oyuncu Katıldı!

Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı'nın ayrılığı izleyicileri üzdü. Ancak Savaşçı dizisine yeni oyuncular da katıldı. Diziye katılan oyuncular kimler? Yeni oyuncular Savaşçı dizisinde hangi karakteri canlandıracak?

Savaşçı dizisinin yeni bölümünde Tamer Karadağlı'nın vedası çok konuşuldu. Albay Göktürk'ün diziden ayrılması izleyicileri üzdü. Ancak Savaşçı'nın bu ayrılıktan hemen sonra yeni isimleri oyuncu kadrosuna kazandırdığı belirtildi. Fox TV'de yayınlanan Savaşçı dizisinde olayların devam edebilmesi adına pek çok oyuncu diziye katılıyor. Oyuncuların canlandıracağı karakterler de belli oldu. Peki Savaşçı dizisine kimler katıldı? İşte yeni oyuncu kadrosu...

Tamer Karadağlı Yerine 6 Oyuncu Geldi!

Tamer Karadağlı'nın ayrılığı büyük olay oldu. Dizi katılırken de büyük ses getire ünlü oyuncunun ayrılığı da aynı şekilde ses getirdi. Artık dizide Albay Göktürk'ü göremeyeceğiz. Ancak onu aratmayacak pek çok oyuncu diziye dahil olarak Savaşçı'nın reytinglerini yükseltecek Peki diziye kimler katıldı?

Savaşçı Dizisine Katılan Oyuncular

Savaşçı dizisine katılan isimler sırasıyla Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren oldu. Oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği de merak konusu haline geldi.

Oyuncular ve Canlandırdıkları Karakterler

Furkan Ak, dizide "Alper Subaşı" karakterine hayat verecek. Bu karakterin Bektaş'ın kardeşi olduğu biliniyor. Yener Gürsoy ise terörist karakterine hayat verecek. Kod adı ise "Çakal" olacak. Bir başka terörist karakterini ise "Şiyar" kod adı ile terör örgütü yöneticisini canlandıracak olan Selim Erdoğan oynayacak. Emre Fakıoğlu ise "Artin" kod adlı teröristi canlandıracak. 

Orhan Gediz ve Beyza Eren'in canlandıracağı karakterler de merak ediliyordu. İki ismin Türkmen kardeş rolünde oynayacağı belirtildi. Teröristlerin yapmış olduğu saldırı neticesinde ailesini kaybeden iki kardeşi canlandıracaklar. Savaşçı dizisi, yapmış olduğu hızlı oyuncu transferleriyle olumlu bir hava yakalamak istiyor. Pek çok dizinin sezon finali ya da final yaptığı dönemde hız kesmeden yayın hayatına devam ederek reytinglerde artış sağlama peşinde. Dizideki olaylara bakacak olursak izleyiciyi heyecanlı sahneler bekliyor. Önümüzdeki haftalarda reytinglerin artması muhtemel olabilir.