Savaşçı Dizisinde Şok Olay! Dizi Hakkında Verilen Kararlar Seyirciyi Çıldırttı!

Savaşçı Dizisinde Şok Olay! Dizi Hakkında Verilen Kararlar Seyirciyi Çıldırttı!

Savaşçı dizisi hayranları beklemeye devam ediyor. Her geçen gün alınan kararlar ve yaşanan olaylardan dolayı hayranları isyan etti. Son olan gelişmeden sonra seyirci çıldırmış durumda?

Sürekli olarak seyircileri tarafından beklenen ve sezonlarını tamamlayamayan Savaşçı dizisi hakkında belirli bir şekilde olaylar yaşanmaya devam etmekte olduğu biliniyor. Devam edeceği bilinen dizi çekimlerine devam edemediği, hakkında çıkan iddiaların ise normal bir seviyede olmadığını dile getirdi. Ayrılan oyunculardan yanı sıra senaryo ve yapım ekibinden kişilerde birden diziden ayrıldıklarını ifade etti!

Savaşçı Dizisi Yeni Oyuncu Ekibi!

Yeni bölümü hakkında fragmanı yayınlanan dizi, söylenenlerin aksine çok ilgi çeken bir oyuncu kadrosuyla gözler önüne çıktı. Özellikle savaş, aksiyon gibi dizi ve filmlerde yer alan belirli oyuncuların isimleri yer alınca seyirciler bu durumdan çok hoşnut oldu. Bu başarılı oyuncular arasında Tamer Karadağlı, Erkan Meriç, Ediz Hun, Ekin Mert Duymaz vb. isimler yer alıyor. Yeni rotalarını belirleyen dizi bu sefer Eskişehir de çekilmeye karar vermişti. Fragmanlarının yayınlanmasıyla birlikte birden herkesin dikkatini çekmeyi başaran dizinin bir an önce başlaması isteniyor. Ne zaman yayınlanacağı belirli olmasa bile yakın tarihte başlayacağı kesin gözüküyor!

Savaşçı Dizisi Yayınlama Tarihi!

Henüz yayınlanmasa bile Savaşçının konusuyla alakalı benzer dizilerinde bir anda parlaması onları endişelendirse de yeni oyuncuları bu açığı kapatabilir. Diğer sezonlara göre daha fazla bölümünün yayınlanmasını isteyen hayranları, sosyal medya platformlarından da yorumlarını dile getirdiler. Özellikle şikâyet edenler, ‘’Dizi yayınlanacağa bile benzemiyor, oyalıyorlar!’’ gibi söylemlerde bulundu. Tabii bunlardan ziyade normal bir heyecanla kendilerini ifade eden seyircilerde var.