Savaşçı Dizisi Sen Çal Kapımı Dizisinin Sonunu Getirdi! Savaşçı Dizisin Net Başlama Tarihi Belli Oldu!

Savaşçı Dizisi Sen Çal Kapımı Dizisinin Sonunu Getirdi! Savaşçı Dizisin Net Başlama Tarihi Belli Oldu!

Savaşçı ne zaman yayınlanıyor? Fox Tv Savaşçı dizisinin yayın tarihini düzenledi! Bu değişiklik başka bir dizinin final olmasına sebep oldu. Hangi dizi final yapacak? Hangi dizinin yerini alacak_

Fox’un heyecanla beklenilen dizisi,Savaşçı dizisinin yayın günü sonunda belirlendi Fox Tv başka bir diziyi yayından kaldırıp, popüler olan Savaşçı dizisini yayınlayacak. Savaşçı dizisi ne zaman Fox Tv ekranlarında olacak?

Savaşçı Dizisi Hangi Dizisinin Fişini Çekti!

Hangi dizinin final olmasını sağladı, o dizi sonunda meydana çıktı. Her günü başka dizilerle seyircileri ekrana kilitleyen Fox Tv meşhur olan Savaşçı dizisine de yer verecek. Fakat onun yerine fişi çekilen dizi için verilen karar dizinin takipçilerini öfkelendirdi!

Masumiyet Dizisi Savaşcı Dizisinin Yerini Almıştı!

Savaşçı dizisinin 5.sezonunun yayınlanması beklenirken ve ayrıca dizi için güzel bir değişiklik olmuştu. Diziye Tamer Karadağlı ve Yeşilçam’ın usta sanatçısı Ediz Hun katılmış merakla beklenen yeni sezon heyecan uyandırmıştı. Ancak her günü başka dizilerle dolan Fox TV’de herhangi bir dizinin final yapması bekleniyordu. Kanalda tek gün boşken ve yayınlaması beklenen Savaşçı dizisi yerine o boşluktan yararlanan Masumiyet adlı dizi yer aldı. Fox TV ‘ de sorunlar olmasına yol açmıştı.

İzleyici kitlesi azalan ve yayınlanan ekranların tek romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ekranlara veda edecek! Sen Çal Kapımı dizisi azalan izleyici kitlesi sebebiyle senaristleri dâhi değiştirdi fakat izleme oranını yüksek tutmaya yetmedi. Yaz döneminin de yaklaşmasıyla öteki kanallarda yaz dizileri için çekimler başladı.

YAZ DİZİLERİ SEN ÇAL KAPIMI’NIN SONU OLDU

Fox bu sebeple fişini çekeceği dizi olarak Sen Çal Kapımı’yı tercih etti. Sen Çal Kapımı dizinin finalinden dolayı senaristleri tekradan gönderildi. Onlar yerine gelen senaristlerle finali olacak Sen Çal Kapımı dizisi bitecek ve Savaşçı dizisi gelecek.

Fakat Fox yaz dönemi için yeni bir yaz dönemi dizisi çekimlerini de başlayacak. Yaz sezonunda yüksek izleme oranı alması beklenen yeni dizi devam etmeyi düşünürken Fox Kefaret ve Baraj dizilerinden birini tercih edecek yeni sezona onlarla devam etmeyecek.

Savaşçı ne zaman yayınlanacak?

Başlaması beklenen ama başlamayan dizi ve önceki sezonunda birçok problemle karşılaşan Savaşçı dizisi artık Cumartesi akşamları ekranlarda olacak. Sen Çal Kapımı dizisinin 3 Nisan’da final yapması düşünülüyor. 10 Nisan’da Savaşçı Fox TV ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

Haliyle bu karar Sen Çal Kapımı dizisinin takipçileri tarafından hiç hoş karşılanmayacak gibi. Sen Çal Kapımı dizisi ekranların romantik komedi dizisi ve ekranlara renk kattığı için final yapılmaması isteniyor. Fox hem izleyici oranlarını değerlendirirken hem de yaz dönemi dizilerinin başlayacağını göz önüne alarak Sen Çal Kapımı dizisini bitirme kararı aldı.