Savaşçı Dizisi isim Değiştirdi! Yeni Dizinin Başrol Oyuncusu Tamer Karadağlı Olacak..

Savaşçı Dizisi isim Değiştirdi! Yeni Dizinin Başrol Oyuncusu Tamer Karadağlı Olacak..

Alınan bilgiler neticesinde Savaşçı dizisinin ekranlara yeniden döneceği iddia ediliyor. Hatta Tamer Karadağlı'lının da dizinin ekibinde olacağı söyleniyor. Savaşçı dizisi tekradan ekranlara dönüyor mu? İşte haberin tüm detayları...

Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Tamer Karadağlı hayranları ile bir araya gekmeye hazırlanıyor. FOX TV, bu sezon yeni yapımları ekranlara getirmeye devam ediyor. Dizinin final sahnesinde Alpay Kopuz, Kılıç Timine verdiği mesaj ile izleyicileri ekranlara kilitledi. Bunun ardından Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine kimin hayat vereceği de merak söz konusu oldu. Bütün bu merak edilenlerin ardından Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine Tamer Karadağlı'lının hayat vereceği de söyleniyor.

Savaşçı dizisi tekradan ekranlara dönecek mi?

Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisi ani bir kararın ardından final yapma kararı aldı. Final kararının ardından dizi severler, şaşkınlığını gizlemeyerek dizinin yeniden ekranlara gelmesi gerektiğini söyledi. Böylelikle Alpay Kopuz'un Kılıç Timinin bundan böyle Orta Asya sınırlarında göreve devam edeceğini açıkladı. Dizinin başrol oyuncusu olan Berk Oktay'ın da Yasak Elma dizisinin başrolünde yer almasının ardından kafalarda soru işareti oluştu.

Bunun ardından Tamer Karadağlı'lının Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine hayat vereceği iddia ediliyor. Tamer Karadağlı'lının baş rolde bulunmasının ardından Erkan Meriç, Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Serenay Aktaş ve Anıl Tetik gibi başarılı oyuncular dizinin kadrosunda bulunması reytingleri yukarı yöne çekmedi.