Savaşçı Dizisi İlk Günden Hüsrana Uğradı! Tamer Karadağlı Sitem Etti!

Savaşçı Dizisi İlk Günden Hüsrana Uğradı! Tamer Karadağlı Sitem Etti!

Dün akşam ekranlara gelen Savaşçı dizisi hayranlarını büyük hüsrana uğrattı. İstenilen performansı veremedi. İstediği reyting sıralamasına da giremedi. Tamer Karadağlı haklı çıktı. Savaşçı dizisi ne yapacak?

Savaşçı dizisinin 100. bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin akıcı şekilde ilerlemesi dikkatleri üzerine çekti. Ancak diziyle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanıyor.

Savaşçı Dizisi Hüsrana Uğrattı!

Savaşçı dizisi, uzun zaman sonra yayınlandığı ilk günden düşük reytinge sahip olması büyük hayal kırıklığı yarattı. Sevilen dizinin önemli isimlerle yoluna devam etmesi de diziye yaramadı.

Fox TV Yayın Tarihini Ertelemişti!

Fox TV'nin sürekli olarak Savaşçı dizisini ertelemesi nedeniyle dizinin istediği ivmeyi bir türlü yakalayamadığı kaydedildi. Haliyle reytingleri de bir hayli düşük çıktı. İlk bölümü olmasına karşın reytinglerin yüksek olması bekleniyordu. Çünkü geçmişi olan bir diziydi ve zamanında çok fazla reklamı yapıldı.

Tamer Karadağlı Haklı Çıktı!

Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinin bir türlü yayınlanmamasına gösterdiği sitemkar paylaşım nedeniyle haklı çıktı. Çünkü Fox TV dizinin yeni bölümünü biraz daha erken yayınlasaydı şu an zirvede olan bir Savaşçı dizisi görüyor olacaktık. Yine de diğer bölümlerde dizinin izlenme oranlarının yükselme ihtimali bulunuyor. Her şey zamanla ortaya çıkacak.