Savaşçı Dizisi Hayranlarından Büyük Tepki Geldi! Başlama Tarihi 2022 Olarak Açıklandı!

Savaşçı Dizisi Hayranlarından Büyük Tepki Geldi! Başlama Tarihi 2022 Olarak Açıklandı!

Merakla beklenen ve hayran kitlesine sahip olan Savaşçı dizisine hayranlarından büyük tepki geldi. Yayınlama tarihi belli olmayan dizin 2022 yayınlanacağı tepkisini gösterdiler.

FOX TV ekranlarında yer alan ve bütün Türk halkını şaşkınlıkla izletmeyi başaran Savaşçı dizisi için yeni gelişmeler ortaya çıktı. Yayınlanan bilgilere göre çekim için hazırlanan oyuncu kadrosu belirleştikten sonra aksilikler çıkmaya başladı. Yayıma başlayacak olan dizi 2021 yılında başlanacağı yönünde ilk önce açıklamalarda bulunsa da fragmanlarında 2022 senesinde yayınlanacağı söylendi. Peki neden 2022 senesinde yayınlanmaya başlayacak? Tüm detaylar haberimizde mevcut.

SAVAŞÇI DİZİSİNDEN AÇIKLAMA GELMEDİ!

Bir süredir kendini televizyon ekranlarında bekleten Savaşçı dizisi Ekim ayında tekrardan yeni sezonuyla başlanılacağı zannediliyordu. Üstelik dizinin ileri bir tarihe alınması yönünde senaryoda yer alan oyuncuların ve başrollerin birçoğu kızgınlıklarından dolayı diziden ayrıldı. Bugüne kadar herhangi bir açıklanması verilmeyen dizinin ne zaman yayınlanacağı belirli olur olmaz hangi yöne doğru gideceği de belirli oldu. Dizide yer alacak kadro ise şu şekilde belirtildi; Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik, Erkan Meriç, Tamer Karadağlı ve Ediz Hun. Senaryo ve dizinin çekimleri açısından her şeyin tamam olması beklenirken sevilen dizi tekrardan ileri bir tarihe atıldı. Fragman ve tanıtımlarının hızlı bir şekilde yayınlanmasının ardından izleyicileri çok yakın bir zamanda geleceğini tahmin etse de yapımcı ve oyuncular tarafından belirli bir açıklama yapılmadı.

HAYRANLARININ TEPKİSİNİ ALDI!

2021 senesinde yayınlanmayı beklenen dizi 2022 yılına alındığı söylemleri çıkınca herkes tekrardan hayal kırıklığına uğradı. Oyuncuların fotoğraflarının altına yorum atan seyirciler şu şekilde tepkilerini gösterdi. ‘’Artık 2022 yılında gelir dizi. 2021 senesinde yayınlanacak diyorlardı, izleyicilerini sürekli oyalıyorlar. Ben artık izlemiyorum! Bu da Savaşçı ’ya büyük sitem ve ahım olsun! Yazıklar olsun size, bu gidişle ancak seneye yayınlanmaya başlarsınız!’’ şeklinde oldukça sert tepkilerini gösterdi.