Savaşçı Dizisi Final Kararı İzleyicileri Bile Şaşırttı! Dizi Ne Zaman Final Yapıyor?

Savaşçı Dizisi Final Kararı İzleyicileri Bile Şaşırttı! Dizi Ne Zaman Final Yapıyor?

Savaşçı dizisinin bir süredir reytingleri düşüşte. Masumiyet dizisi gibi bitecek mi? Dizinin eski halinden eser yok ve final yapacağı düşünülüyor. Fox TV Savaşçı dizisi final kararı verdi mi? Dizinin final tarihi merak ediliyor.

Savaşçı dizisinin her bölümü beklenenin altında kalmaya devam ediyor. Sevilerek izlenen dizinin yeteri kadar kişiye hitap etmemesi büyük bir sorun haline geldi. Tıpkı Masumiyet dizisine benzer bir şekilde reyting sahibi olan Savaşçı dizisi, yaptığı ilginç çıkışla izleyicilerini de şaşırtmayı başardı. Bir süredir merak edilen bir sorunun cevabını daha öğrendik. Savaşçı dizisi final yapacak mı? Düşük reytinglere rağmen alınan final kararı nasıl değerlendirilecek göreceğiz.

Savaşçı Dizisi Final Yapacak mı?

Savaşçı dizisinin şu an için final yapması düşünülmüyor. Aslında kendisi gibi final yapan Masumiyet dizisinden çok da bir farkı yok. Ancak Masumiyet final yaparken Savaşçı dizisi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Üstelik senaryoya yeni oyuncular eklenerek oyuncu çeşitliliği de sağlanmakta. Savaşçı dizisinin final yapmama nedenleri arasında çok önemli detaylar yer alıyor. Bir kere Savaşçı başrol oyuncuları aylarda bu dizi için eğitim aldı. Ayrıca dizinin senaryosu oldukça fazla. Tıpkı beklentiler gibi dizi içi ve dışında yapılan çalışmalar da bir o kadar etkileyici. Henüz yayın hayatına yeni başlamış olduğundan ilk başta reytinglerinin düşmesi normal karşılanıyor. Ancak Tamer Karadağlı ve diğer oyuncuların performansları dizi adına önemli bir etken olabilir. Şimdi olmasa bile bundan birkaç ay sonraki zaman zarfında dizi hakkında olumlu gelişmelerle karşılaşabiliriz.

Masumiyet Neden Final Yaptı?

Masumiyet dizisi final yaptı ancak Savaşçı hala yayınlanıyor. Bunun en önemli nedenlerinden biri Masumiyet'in genel senaryosu tükendi. Dizi uzun süre etkili olamayınca izleyicilerin gözünde belli bir kalıp olarak kaldı. Bu yüzden diziyle ilgili yapılan analizlere bakacak olursak Masumiyet'in çok fazla yükselme şansı da kalmamıştı. Bir diğer neden de dizi için yapılan masraflar oldukça fazlaydı. Savaşçı dizisine kıyasla daha fazla bölüm başı masraf yapılıyor. Tüm bu nedenler birleştirildiğinde Fox TV'nin Masumyiet için final yapması ancak Savaşçı'ya devam kararı vermesi daha anlaşılabilir hale geliyor.