Savaşçı Dizisi Başrol Oyuncusunun Farkı Ortaya Çıktı! Seyircileri Ekrana Kilitleyen Kişi!

Savaşçı Dizisi Başrol Oyuncusunun Farkı Ortaya Çıktı! Seyircileri Ekrana Kilitleyen Kişi!

Uzun yıllar Çocuklar Duymasın dizisinde sergilediği performans ile hafızalara kazınmıştı Savaşçı dizisi reytingleri ne durumda? Savaşçı dizisi final yapacak mı? Savaşçı dizisi farkı nedir?

Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği Haluk karakterinden sonra sürpriz bir şekilde Savaşçı dizisine dahil olması çok konuşuldu. Sevilen oyuncunun başarı dolu kariyerinin ardından böylesine güzel bir dizde oynayacak olması herkesi heyecanlandırdı. Çünkü bir süredir farklı konseptli dizilerde yer almıyordu.

Savaşçı Dizisinde Tamer Karadağlı Farkı!

Savaşçı dizisi, yeni sezon yeni bölümüyle ekrana geldiği günden bu yana adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun hayat verdiği Albay Göktürk, öyle sahnelerde yer alıyor ki sanki dünya sinemasının enlerinden birini izlemiyormuşuz izlenimi veriyor. Oyunculuğundaki ciddiyet ve girdiği hava çok etkileyici. Başarılı ismin böylesine güzel bir karakteri içtenlikle canlandırması önümüzdeki yıllarda da etkin bir şekilde oyunculuğa devam edeceğinin sinyallerini veriyor. Tıpkı Haluk Bilginer gibi yıllara meydan okuyor. Sosyal medya yorumları ise başarılı oyuncunun dizide uzun süre oynaması yönünde temenniler sunmakta.

Ekip Arkadaşlarıyla İyi Anlaşıyor!

Tamer Karadağlı ile beraber Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç ve Anıl Tetik'in de dizide güzel bir performans sergilediği görülüyor. Karadağlı, ekip arkadaşlarıyla oldukça iyi anlaşmakta. Aralarındaki samimiyet ve oyunculuk tecrübesiyle beraber önemli işlere imza atıyorlar.

Tamer Karadağlı Diziden Ayrılacak mı?

Henüz diziye yeni dahil olan Tamer Karadağlı ile ilgili güzel geri dönüşler alındı. Fox TV ve Savaşçı dizisi yapımcı şirketi elbette bu geri dönüşleri değerlendirecektir. Hem bu sezon hem de önümüzdeki sezonda Albay Göktürk karakterini canlandırırken göreceğimizi söyleyebiliriz. Bir süre önce oyuncu hakkında diziden ayrılacak haberleri yapıldı. Ancak bu haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Savaşçı Dizisi Reytingleri Artıyor!

Fox TV'nin yeni sezonunu yayınlamakta bir hayli geciktirdiği Savaşçı dizisi, ekrana geldiği ilk yeni bölümünde pek fazla izlenmemişti. En azından beklentilerin altında kaldığı görüldü. Fakat diğer haftalarda dizinin kendinden emin bir şekilde devam etmesi izleyicilerin de dikkatini çekti. Oyuncular, asker karakterlerine alışmak için aylarca eğitim aldılar. Tamer Karadağlı da o eğitimlerden geçti ve rolünün hakkını fazlasıyla veriyor.