Savaşçı Dizine Yıldız Oyuncu Dahil Oldu! Yıldız Oyuncu Hangi Karakteri Canlandıracak!

Savaşçı Dizine Yıldız Oyuncu Dahil Oldu! Yıldız Oyuncu Hangi Karakteri Canlandıracak!

Savaşçı dizisi hayranlarıyla sonunda buluşuyor. Savaşçı dizisinin başlamasıyla yıldız oyuncuları bünyesine dahil etti. Yıldız oyuncu savaşçı dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Savaşçı dizisine katılan yeni oyuncu kimdir?

Savaşçı dizisinde uzun süre rol alan ünlü oyuncunun Arka Sokaklar'a geçeceği haberi geldi. Arka Sokaklar dizisinde yaşanacak muhtemel oyuncu ayrılıklarından sonra ilaç gibi gelecek bu gelişme karşısında neler yaşanacak göreceğiz.

Alican Albayrak Arka Sokaklar'da!

Alican Albayrak'ın en son oynadığı diziler arasında Savaşçı ve Kuruluş Osman dizileri yer alıyor. Sırasıyla Teğmen Murat ve Huan karakterlerine hayat veren ünlü oyuncunun dizide komiser rolüne girebileceği kaydedildi. Ünlü oyuncu geçici rollerde de oynayabilir. Ancak Zeliş karakterinin diziden ayrılacak olması nedeniyle kalıcı bir karaktere ihtiyaç da duyulabilir. Tüm bu gelişmeler ışığında Alican Albayrak'ın hangi karaktere hayat vereceğini öğreneceğiz.

Alican Albayrak Ne Zaman Katılacak?

Arka Sokaklar dizisine en az iki hafta içerisinde katılması bekleniyor. Alican Albayrak'ın diziye renk katacağı ve Yüsra Geyik ayrılığı sonrası düşebilecek reytingleri tekrar arttıracağı ifade edildi. Hatırlanacağı üzere Yüsra Geyik'in canlandırdığı karakter, en son bölümde oldukça zor anlar yaşamıştı.  Oyunculuk performansını uzun zamandır göremediğimiz ünlü isim Alican Albayrak ise artık ekranlarda yerini alacak.