Sana Söz Dizisinin Adı Değişiyor! Yeni İsmi Müge Anlı Dizisi Oluyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

Sana Söz Dizisinin Adı Değişiyor! Yeni İsmi Müge Anlı Dizisi Oluyor! Yapımcıdan Açıklama Geldi

Sana Söz dizisinin yeni bölümünde çok dikkat çeken bir olay yaşandı. Elif Karaca karakterinin Müge Anlı'yı oynadığı ortaya çıktı. Kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu. Star TV'de yayınlanan dizide Nehir Erdoğan'ın hayat verdiği karakter gündem oldu. Müge Anlı dizi için neler söyledi?

Star TV'de yayın hayatına başlayan Sana Söz dizisi, dinamik oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Başarılı isimlerle çalışılan dizinin senaryosu da gündem oldu. Erkan Petekkaya'nın da oynadığı dizinin yeni bölümü sıkı takip altında. Çünkü hikayede Müge Anlı'ya dahi yer verildi. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Elif karakteri, Müge Anlı gibi program sunmakta. Dizi içerisinde onun hareketlerini kopyaladığı ve onun gibi davrandığı görülüyor.

Müge Anlı'yı Canlandırdı

Dizide, Sessiz Kalma isimli programın sunucusu olarak Elif Karaca karakterini görüyoruz. Müge Anlı'nın yürüyüş ve mimiklerinin birebir aynısının yapıldığı ortaya çıktı. İzleyiciler, bu sahneyi ilk gördüğünde anlam veremedi. Ancak kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan bu durum, gündem oldu diyebiliriz.

Sana Söz Dizisi Beğenildi

Sana Söz dizisinin ilgi gördüğü ve beğenildiği aktarıldı. Dizideki son durum ilgi çekmiş vaziyette. İzleyiciler, hikayedeki Müge Anlı göndermesini başarılı buldu. Ancak dizi sürekli olarak kendini tekrar eder ise sonuçlar reytinglere de yansıyacaktır. Bakalım Star TV dizisinin yeni bölümünde ne gibi gelişmelerle karşılaşacağız.