Sana Söz Dizisini Yerden Yere Vurdular! Sana Söz Dizisine Final Yolu Gözüktü!

Sana Söz Dizisini Yerden Yere Vurdular! Sana Söz Dizisine Final Yolu Gözüktü!

Star TV'nin yeni dizisi Sana Söz dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesi diziyi izleyenlerin hikayeden çok etkilendiği ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümü ise merakla bekleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Sana Söz isimli dizi izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Alınan bilgiler neticesinde dizi reytinglerde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yapılan araştırmalara göre ekranlara gelen Sana Söz dizisi düşük reytinglerden dolayı gün değişikliğine yöneldi.

Sana Söz dizisi hayal kırıklığı yaşıyor

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak gibi başarılı oyuncuların bulunduğu Sana Söz dizisi ilk bölümü ile izleyicileri adeta büyüledi. Bunun ardından ertesi gün çıkan reyting sonuçları ise dizi tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Alınan bilgiler neticesinde Sana Söz dizisi tüm izleyicilerde reyting başarısında ortalamanın altında yer aldı. Bu sonuç herkesi şaşırırken dizinin ilk bölümüne gelen yorumların çok olumlu olması izleyicilerin oyuncuları ve hikayeye başarılı bulması tezatlığa neden oldu. Böyle bir sonucun ortaya çıkmasının ardından bazı izleyiciler dizinin gününün son dakikada değiştirilmesi olduğunu ifade etti. İzleyiciler dizinin ilk bölümünün günü son dakika yapılan değişiklikten dolayı izleyemediklerini söyledi.

Sana Söz dizisinde büyük değişiklik

Gün değişikliğine yönelen Sana Söz dizisi ilk başta 29 Ekim Cuma akşamı ekranlara gelecekti. Ardından alınan bir kararla birlikte Sana Söz dizisinin çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkacağı ortaya çıktı. Yani dizi 3 Kasım Çarşamba gününe alınarak son anda bir değişiklikle 2 Kasım Salı akşamı ilk bölümünü ekranlara taşıdı. Yapılan bu değişikliklerle birlikte dizinin muhtemelen izlenme oranları da olumsuz yönde etkilendi. Sana Söz isimli diziyi kaçırmayıp izleyen dizi severler ise diziden umutlu olduklarını söyledi. Önümüzdeki haftalarda reytingini yükseltmeye çabalayan Sana Söz dizisi izleyicileri, final kararından dolayı endişeli. Kimi izleyici ise Star TV'nin diziye bir şans vereceğini söylüyor.