Sana Söz Dizisine Katılan Oyuncuyu Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Sana Söz Dizisine Hangi Ünlü Katıldı?

Sana Söz Dizisine Katılan Oyuncuyu Duyunca Çok Şaşıracaksınız! Sana Söz Dizisine Hangi Ünlü Katıldı?

Sana Söz, reytingleri kırdı geçirdi. Kurtlar Vadisi'nin ünlü oyuncusunu da diziye dahil edince olanlar oldu. Star TV'de ekrana gelen dizide neler yaşanıyor? Kurtlar Vadisi'nden Sana Söz'e geçen oyuncu merak edildi. Hangi oyuncu diziye katıldı? Başrolde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın oynadığı dizide olanlar...

Sana Söz dizisi, birkaç haftadır ekranda ve dizi çok sevildi. Başrollerde oynayan oyuncular diziye renk katıyor. Oldukça tecrübeli ve kısa süre önce adından söz ettirmiş ünlü isimler başrolde oynamakta. Erkan Petekkaya'nın Kırmızı Oda'daki performansından sonra hangi dizide oynayacağı merak ediliyordu. Nehir Erdoğan'ın kendisine eşlik ettiğini görüyoruz. Peki dizideki Kurtlar Vadisi oyuncusu kim? Yıllar öncesinde, milyonlara damgasını vurmuş olan Kurtlar Vadisi'nde yer alıyordu.

Kurtlar Vadisi Oyuncusu Sana Söz'de!

Sana Söz dizisine katılan Kurtlar Vadisi oyuncusu ortaya çıktı. Dizide kendisini görenler gözlerine inanmak istemedi. Çünkü bir süredir ekranda göremiyorduk. Efsane dizide Ömer Baba karakterine hayat vermiş olan Emin Olcay, artık Sana Söz dizisinde performans sergileyecek. Ünlü ismin transferi herkesi sevindirdi.

Sana Söz Dizisi İzleniyor

Star TV'nin uzun zamandır arayıp da bulamadığı reytingli proje, sonunda karşısına çıktı. Sana Söz dizisi daha ilk haftalardan önemli bir sıralama elde etti. Ancak bu başarının devamlılığı için elinden geleni yapması şart. Dizideki olayların sürekli olarak güncel kalması ve izleyiciyi heyecanlandırması gerekiyor. Şimdilik verilen izlenim oldukça iyi.