Sana Söz Dizisinde Büyük Yol Ayrımı! Elif ve Ömer Şimdi Ne Yapacak?

Sana Söz Dizisinde Büyük Yol Ayrımı! Elif ve Ömer Şimdi Ne Yapacak?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sana Söz dizisi yeni bölümünü salı günü izleyiciler ile buluşturuyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı dizide her şeye rağmen inandıkları yolda yürüyen Elif ve Ömer'in hikayesini ekranlara taşıyor. İşte haberin tüm detayları...

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sana Söz dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. Dizide Ömer ve Elif karakterlerinin yakınlaşması dizi severleri bir hayli sevindirdi. Bunun ardından Erdem, özel hayatındaki bir yol ayrımı ile birlikte yeni bir kararın aşamasına geldi.

Sana Söz dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

03 Medyanın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor. Sertaç Sayın ve Ali Erkan’ın senaryosunu kaleme aldığı Sana Söz dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya bir polise hayat verirken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 4. bölümünde etkili sahneler ekranlara taşındı. Alınan bilgiler neticesinde reytinglerin düşük gelmesi ile birlikte dizinle akıbeti de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Sana Söz dizisinin 4. yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler ise ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde Ayşe, Erten'i sağlık durumunda meydana gelen değişimi gözlemler. Bunun ardından Rıza ise yeni planlar yapmaya koyulur. Elif ve Ömer şahit bulmak için birlikte hareket etmeye karar verir. Erdem ise Ayşe'nin davasının şahidi ile birlikte yaptığı konuşmaya şahit olur.

Ömer yeni bir çözümün eşiğinde

Azmi babanın kaybolmasının ardından Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan krizde derinleşir. Azmi babayı huzur evine yollamak isteyen Aysel, Ömer'i bir kez daha ikna etmek için çabalar. Ömer ise yeni bir çözüm bulmak için çalışır. Duru, Boran'ın gerçek kimliğini öğrenince aralarındaki ilişkiyi başka bir boyuta taşır. Bora ise Duru’nun kendisine inandırmak için yeni yollar arar. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Duru gerçeğin peşini bırakmaz. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunu nedenini araştırır. Elif'in programında yaşanan tehlike ise Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirir. Erdem iş ve aile hayatında yol ayrımının eşiğine gelir. Sana Söz dizisi 23 Kasım Salı günü saat 20.00 de 4. yeni bölümü ile Star TV'de ekranlarda olacak.