Sana Söz Dizisi Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu! Sana Söz Dizinin Konusu Nedir?

Sana Söz Dizisi Oyuncuları ve Yayın Tarihi Belli Oldu! Sana Söz Dizinin Konusu Nedir?

Sana Söz, Star TV'de ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Üstelik nasıl bir performans göstereceği de oyuncularla beraber anlaşılmış oldu. Çünkü önemli isimlerin başrolde oynaması izleyicilerin ilgisini çekti.

Sana Söz dizisi oyuncuları, kadrosu ve çok daha fazlası...

Sana Söz dizisi, yayın hayatına başlıyor. Pek çok kişinin merak ettiği diziye dair bazı gelişmeler ortaya çıktı. Erkan Petekkaya'nın da oynadığı dizinin konusu nedir? Üstelik oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Star TV'nin diziyle ilgili beklentileri oldukça fazla. Bu nedenle en kısa sürede dizinin yayın hayatına başlaması bekleniyor. Peki dizi ne zaman başlayacak? Çok farklı bir konseptle gelmesi beklenen Sana Söz dizisinde ne gibi olaylar yaşanacağını birlikte göreceğiz.

Sana Söz Oyuncuları

Dizinin oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan, Serkan Altunorak, Emin Olcay, Ayçin İnci, Hivda Zizan Alp, Aslıhan Kapanşahin, Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören'in oynayacağı kesinleşti. Diğer oyuncuların ise dizi başladığında ortaya çıkması bekleniyor. Fragmanı da henüz yayınlanmadığı için daha net bilgi edinemiyoruz. Fakat olay örgüsünün ekranlara fragmanla beraber yansıması beklenmekte.

Sana Söz Ne Zaman Başlayacak?

Yayın tarihi merak edilen yapımla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak açıklamanın yakın zamanda gerçekleşmesi muhtemel gözüküyor. Çünkü Ekim ayının sonlarına doğru geldik ve pek çok proje yayın hayatına başlıyor. Star TV'nin de geride kalmayacağını söylemeliyiz.