Sana Söz Dizisi Ne Yaptıysa Tutunamadı! Müge Anlı'yı Bile Taklit Eden Sana Söz Dizisine Final Yolu Gözüktü!

Sana Söz Dizisi Ne Yaptıysa Tutunamadı! Müge Anlı'yı Bile Taklit Eden Sana Söz Dizisine Final Yolu Gözüktü!

STAR TV yeni projesi olan Söz dizisi oyuncu kadrosuyla birlikte hikayesiyle birlikte büyük umutlar içerisinde projesini sağlıyordu. Ancak elde edilen verilere göre istenilen boyutta yer almayarak devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan olduğu Söz dişi polisiye dram konuları yer alarak farklı konulara değiniyordu. Son zamanlarda çıkış yapmış ünlü oyuncuları kullanarak ve diğer programlardan da yararlanarak yapılan dizi de istenildiği gibi gitmiyor. Müge Anlı gibi program içeriklerine de yer vermesiyle seyircinin ilgisi daha farklı yönlere gidiyor.

Söz Dizisi Reyting Kurbanı Olabilir

Salı akşamları seyircilerin Destan, Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi dizilerin olması rekabet ortamını da daha yüksek seviyeye getiriyor. Bu durumun olmasından dolayı da Söz dizisi bu reyting savaşları arasında geride kalıyor. İlerleyen zamanlar içerisinde bu tür gerilemeler devam ederse istenildiği gibi gitmeyen dizide kötü bir sonuçla karşı karşıya kalabilir. Farklı bir hikaye bulunması ve sevilen oyuncuları barındırması da ilerleyen zamanlarda içerisinde farklı stratejilerle seyircinin karşısına çıkabilir.