Şahmaran Dizisi Neden Çekim Arası Verdi? Burak Deniz'den Detaylar Geldi!

Şahmaran Dizisi Neden Çekim Arası Verdi? Burak Deniz'den Detaylar Geldi!

Burak Deniz, Şahmaran dizisinin çekim arası verdiğini duyurdu. Öyle ki bu gelişmeden sonra çeşitli ifadelere yer verildi. Sevilen yapıma ilişkin bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Son zamanlarda çok konuşulan ünlü isim, Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde oynuyor.

Şahmaran dizisine dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki Burak Deniz'in açıklamaları ise gündemdeki yerini alacak. Buna göre diziye dair bizleri nelerin beklediği ise tek tek yanıt bulacağa benziyor. Son zamanlarda damgasını vuran dizi başta olmak üzere çeşitli ifadelere yer verildi. İşte sevilen yapıma dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Dizi Çekimlerine Ara Verildi!

Şahmaran dizi çekimlerine teknik bir nedenden ötürü ara verildiği belirtildi. Burak Deniz'den gelen açıklama fazlasıyla anlaşılır bulundu. Öte yandan bizler diziye ilişkin nelerin beklediği de merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ile başrolde oynayan ünlü oyuncu, dizi ile ilgili bilinmeyenleri tek tek paylaştı. Buna göre sevilen yapımda bizleri başka neler bekliyor? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Şahmaran Heyecanı Sürüyor

Burak Deniz'den gelen açıklamada “Çalışıyorum, Adana’daydım. Çekimler bitmedi, sadece 10 günlük bir ara verdik. Teknik bir problem oldu. 10 gün aradan sonra devam edeceğiz gibi görünüyor.” ifadesine yer verildi.