Şahmaran Dizi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu

Şahmaran Dizi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Belli Oldu

Şahmaran dizisi oyuncu kadrosu ve konusu hakkında bilgi verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide her şey netleşti. Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya büyük dikkat çekiyor. Oyunculara kimler eşlik edecek? Dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Şahmaran dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor.  Dolayısıyla dizinin başrolünde oynayan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya büyük ses getirdi. İki başarılı oyuncunun yer aldığı dizide bizleri neler beklemekte? Oyuncu kadrosunda özel isimlerin olduğunu belirtelim.

Şahmaran Dizisi Konusu

Şahmaran dizisi konusu nedir merak edildi. Dizinin konusu: Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

Dizide Kimler Oynuyor?

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'nın dışında dizide Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler oynamakta.