Şahin Irmak’ın Yeni Projeleri Yüzleri Güldürdü! Oyuncu Murat Kılıç ile Rol Alacak

Şahin Irmak’ın Yeni Projeleri Yüzleri Güldürdü! Oyuncu Murat Kılıç ile Rol Alacak

Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı program ile ün kazanan Şahin Irmak yeni projesini açıkladı. Yeni proje ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, birçok başarılı isim ile de bir arada çalışacak. Sosyal medya kullanıcıları da oyuncuya tebrik mesajı attı.

Şahin Irmak, Çok Güzel Hareketler Bunlar projesinde parlayan isimlerden birisi olmuştu. Başarılı oyuncu Şahin Irmak 2000’li yılların başından bu zamana kadar projelerde yer almaya devam ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı projenin dışında oyuncu birçok yerden de teklif aldı.

Oynadığı Aliye, Çemberimde Gül Oya, Karayılan gibi dizilerle tecrübesini artıran Şahin Irmak, Güldür Güldür Show ekibinin de bir parçası olmuştu. Öncesinde birçok sinema filmi çekip son dönemlerde ise Jet Sosyete ve Kafa Doktoru dizisinde oynayarak dikkat çeken Şahin Irmak, yeniden televizyon ekranlarına yani dizilere geri dönüyor. Projesinin ismi Show TV’nin yalancı dizisi.

Şahin Irmak yeni projesi ile hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı

Şahin Irmak yeni projesi ile hayranlarının yüzünü güldürmeyi başardı. Salih Bademci, Burçin Terzioğlu, Cemal Toktaş Hazal Türesan ve Murat Kılıç gibi isimleri bir araya getiren dizi kadrosunda Şahin Irmak’ın da rol alacak. Bu açıklamanın ardından Şahin Irmak hayranları ortaya nasıl bir sonucun çıkacağını merak ediyor.

Yalancı adlı dizinin başrol oyuncusu oldu!

Yalancı adlı dizinin başrol oyuncusu oldu! The Liar isimli yabancı bir diziden uyarlanan ve yeni sezonun etkili projelerinden birisi olması beklenilen Yalancı dizisinin baş rol oyuncusu Şahin Irmak hayranları da ünlü oyuncuyu izleme fırsatı yakalayacak. Süreç Filmin imzaladığı dizinin yönetmeni de Hülya Gezer olacak. Hazırlıkları devam etmekte olan Yalancı dizisi için oyuncu arayışları sürüyor.