Sadakatsiz'den Yasak Elma Setine Yolculuk! Eda Ece ve Şevval Sam Paylaştı!

Sadakatsiz'den Yasak Elma Setine Yolculuk! Eda Ece ve Şevval Sam Paylaştı!

Sadakatsiz dizisinde önemli bir yere sahip olan ünlü ismin Yasak Elma'ya sürpriz ziyareti çok konuşuldu. Eda Ece ile Şevval Sam'ın sevinçle karşıladığı bu ziyaret sosyal medyada paylaşıldı. Peki Sadakatsiz'den hangi ünlü isim Yasak Elma'yı ziyaret etti?

Yasak Elma dizisi, tüm heyecanıyla devam ediyor. Diziyi izleyenler özellikle de başrol oyuncuları Şevval Sam ve Eda Ece'nin performansını çok beğenmekte. 4. sezonunda olan dizinin reytingleri de gayet iyi. Bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen hala ekranda kendine yer bulabilen Yasak Elma dizisinde yaşanan olaylar daima sürükleyici bir etki bırakıyor. Son zamanlarda Yasak Elma setine ziyarete gelen bir kişi gündem haline geldi. Şevval Sam ve Eda Ece de bu kişiyle oldukça yakın arkadaş. Instagram hesaplarında onu paylaşarak ondan övgü dolu sözlerle bahsettiler. Peki Yasak Elma setini ziyaret eden kişi kim?

Yasak Elma Dizisinin Eski Yönetmeni Ziyarete Geldi!

Yasak Elma dizisinde 3 sezon boyunca yönetmenlik yapmış olan Neslihan Yeşilyurt, dizi setini ziyaret etti. Eski günleri yad ederek başarılı oyuncularla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Yönetmen Koltuğuna Oturdu!

Yönetmen koltuğuna oturarak geçmişi hatırlatan pozlar veren ünlü yönetmenin Yasak Elma dizisinin yükselişine katkı sağladığı biliniyor. Onun yönetiminde geçen 3 sezon boyunca önemli işlere imza atıldı. Dizinin parladığı sezonlar arasında Neslihan Yeşilyurt'un görev yaptığını hatırlatalım. Başarılı yönetmen, şu anda aktif olarak Sadakatsiz dizisinde yönetmenlik yapıyor. Sadakatsiz'in başlayacak olmasıyla beraber Yasak Elma'dan ayrılmış ve bu diziye geçmişti. 

Eda Ece ve Şevval Sam Paylaştı!

Bu güzel ziyaret haberini Eda Ece ile Şevval Sam bizzat resmi hesaplarından paylaştı. İkisi de eski yönetmenlerini çok seviyor. Aradan geçen süre içerisinde bağlılıkları da arttı ve dost oldular. Samimiyetleri de buradan geliyor.

Sadakatsiz Dizisinde de Başarılı!

Neslihan Yeşilyurt, Sadakatsiz dizisinin yayınlandığı ilk günden itibaren yönemenlik yapmaya devam ediyor. Dizinin reyting sıralamalarında önemli bir konumda olmasında şüphesiz onun da etkisi var. Önümüzdeki günlerde Yasak Elma dizisinin bir oyuncusunu Sadakatsiz'de görür müyüz doğrusu merak edilen sorular arasında.