Sadakatsiz'de Melis Sezen'in Paylaşımları Heyecanlandırdı! Derin Faruk'tan Kurtulacak mı?

Sadakatsiz'de Melis Sezen'in Paylaşımları Heyecanlandırdı! Derin Faruk'tan Kurtulacak mı?

Sadakatsiz dizisi setiyle ilgili eğlenceli paylaşımlarda bulunan Melis Sezen, son paylaşımlarından birinde Derin'in geri döneceğine işaret etti. Ayrıca bu paylaşımdan sonra Derin ve Asya'nın Faruk'tan kurtulma ihtimali arttı.

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde yaşananlar tüyleri ürpertti. Derin'in gerçekten kaçırıldığı ortaya çıktı. Asya'nın hastası olan Faruk'un eşi Nazan ile plan yaparak Derin'i kaçırması büyük ses getirdi. Ayrıca dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tüm bunlar olurken dizi setinde keyifli anlar yaşandı. Çünkü sevilen dizide yaşananların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi aynı zamanda çalışanlar keyifli olmasıyla bağlantılı. Melis Sezen, dizide sanılanın aksine çok daha eğlenceli bir insan olduğu görülüyor. Yaptığı paylaşımlar ve enerjik ruh hali ile dizinin sevilen isimlerinden biri. Ayrıca dizide Asya ile arası iyi olmasa da gerçek hayatta Cansu Dere ile oldukça iyi bir arkadaşlığı bulunuyor. Dizi setinde meydana gelen olayları sizler için derledik.

Sadakatsiz Setinde Kutlama Vardı!

Sadakatsiz dizi setinde yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un doğum günü kutlandı. Melis Sezen, Cansu Dere ve Neslihan Yeşilyurt ile olan fotoğrafını paylaşarak ünlü yönetmenin doğum gününü kutladı. Yasak Elma dizisinden ayrılarak Sadakatsiz dizisinin başına geçen başarılı ismin oldukça güzel iş çıkardığı biliniyor. Ayrıca dizi setinde de fazlasıyla sevilen bir kişi. Hali hazırda dizinin ilerleyişi de bu güzel iletişimin gerçekleşmesiyle bağlantılı. Aralarında hiçbir sorun yok ve onlar çalışmaktan keyif alıyorlar.

Melis Sezen Paylaşımlarıyla Heyecanlandırıyor

Öte yandan Melis Sezen'in dizi seti içerisinde yaptığı bazı paylaşımlar da izleyicileri heyecanlandırdı. Yaralı haldeki fotoğrafını paylaşarak Derin'in geri döndüğünü yazdı. Ayrıca kendisini kaçıran Faruk ve Nazan karakterleri ile de özçekim yaparak eğlenceli anların yaşanmasını sağladı. Güzel oyuncunun gösterdiği oyunculuk performansının yanı sıra eğlenceli bir kişiliğe sahip olması da kendisini sevdirmesini sağlıyor. Büyük bir izleyici kitlesine hitap ettiği görülmekte. Dizide gerçekten de sevilmeyen bir karakteri başarılı şekilde canlandırıyor. Ancak gerçek hayatta ise adeta sevgi kelebeği gibi. Bu da demek oluyor ki Melis Sezen gerçekten güzel bir oyunculuk yapıyor. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin ve Asya'nın başına neler gelecek, izleyiciler yeni bölümü bekliyor.