Sadakatsiz Volkan Derin'i Öldürdü mü? Melis Sezen Sadakatsiz'den Ayrılıyor mu?

Sadakatsiz Volkan Derin'i Öldürdü mü? Melis Sezen Sadakatsiz'den Ayrılıyor mu?

Sadakatsiz dizisinde Volkan ve Derin arasındaki çatlak git gide artıyor. Derin'in öldürülmesi dizinin genel konusu haline gelirken Volkan'ın Derin'i öldürdüğü sahneler büyük ses getirdi.

Sadakatsiz 17. bölüm fragmanında izleyenler durgunluk veren sahneler yayınlandı. Özellikle de Derin'in Ali'ye hiç olmadığı kadar sert bir şekilde bağırması izleyenlerin dikkatini çekti. Volkan'ın tüm bu olaylara şahitlik yapması sonucu akıllara tek bir soru geliyor: Volkan ile Derin ayrılacak mı? Bir yandan da geçtiğimiz bölümde gelecekle ilgili bazı sahnelerin gösterilmesi oldukça şaşırtıcıydı. Derin'in öldüğü ve Volkan'ın onu öldürdüğü düşünülüyor.


Volkan Derin'i Öldürdü mü? 


Sadakatsiz'de gelecek bölümlerde Volkan'ın Derin'i öldürdüğü bir sahne yayınlandı. Tahminlere göre Derin ölüyor ve olay inceleme ekibi Derin'e ait olduğu düşünülen bir günlük buluyor. Günlükte yazanlara göre Ali'nin onlarla beraber yaşamaya başlamasıyla Derin'le Volkan arasındaki uçurum büyüyor. Volkan'ın Asya'ya bir şeyler beslediğini de fark eden Derin, bunu günlüğünde yazıyor. 


Volkan Derin'i Öldürmek İstiyor!


Derin'in günlüğünde yazanlara göre Volkan'ın Derin'i öldürmek istediğine yönelik pek çok ibare bulunuyor. İzleyenlerin şaşkınlıkla izlediği bu olay karşısında ev tamamen dağıtılmış ve büyük bir kavganın ortaya çıktığı açıkça belli olmakta. Ancak bu sahnede Volkan'ın yokluğu gözlerden kaçmadı. Farklı bir evde oldukları da gözden kaçmadı. Demek ki yıllar sonrasında yaşanacaklara ithafen böyle bir sahne çekildi. Eğer yıllar sonra farklı bir evde Volkan Derin'i öldürecekse reytingler tavan yapabilir. Çünkü böylesi bir olayın yaşanması hiç ama hiç beklenmiyordu. 
Melis Sezen Diziden Ayrılacak mı?
Öte yandan Sadakatsiz'de Derin karakterini canlandıran Melis Sezen'in diziden ayrılacağı iddia edildi. Derin'in ölümünden sonra dizide oynamayacağı düşünülüyor. Şu an için ölmese de önümüzdeki bölümlerde polislerin olduğu sahnede Derin'in öleceği açıkça görülmekte. Volkan'ın bir türlü Asya'yı bırakamaması, onu korkutmak için adam tutması ve bir türlü ondan vazgeçememesi şu anki evliliğinin sonunu getirecek. Sırf Asya giyiyor diye bazı kıyafetleri Derin'in üzerinde görmek istemesi de Asya'ya ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. Dizinin ilk bölümlerinde hem Asya'yı hem de Derin'i sevdiğini belirtmişti. Psikolojik sorunlar yaşadığı açıkça görülüyor. Bu sorunlarla ne zaman yüzleşecek diye merak edilirken Derin'in ölümü yayınlandı. Yüksek ihtimalle Derin dizide ölecek ve Melis Sezen Sadakatsiz'den ayrılacak.


Volkan Derin'i  Neden Öldürdü? 


Volkan'ın Derin'i öldürmesindeki sebebin muhtemelen Asya ile yeteri kadar görüşememesi ve oğlu Ali'ye iyi davranmaması olduğu tahmin ediliyor. Derin, Ali'yi kendileriyle yaşamasını sağladı ancak istediği düzeyde bir ilişki oturtamadı. Annesinin direktifleriyle hareket etmekten kaçınmadı. Yine de genç bir kadın olduğu için bazı şeyleri yönetemedi ve büyük sonun hazırlanmasında kendisinin de parmağı bulunuyor.
Melis Sezen Son Bölümle İlgili Konuştu mu?
Melis Sezen'in sosyal medya hesabına baktığımızda Sadakatsiz'de yaşanan son olaylarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı görülüyor. Ayrılıkla ilgili tek kelime etmeyen ünlü ismin Instagram hesabında Ali'yi canlandıran oyuncuyla beraber paylaştığı video bulunuyordu. Hesabından "canım oğlum" diye seslenerek espritüel yaklaşımıyla video çeken Melis Sezen, Ali karakterini canlandıran oyuncunun da "canım anneciğim" karşılığı ile gülümseten görüntülere sahne olmuştu. Dizide yaşanan gelişmelerle ilgili neler yaşanacağı hakkında tam olarak neler olacak ne oyunculardan ne de fragmanlardan bu durumla ilgili bir olay yer almıyor. Ancak birkaç bölüm sonra dizinin gidişatında köklü değişimler yaşanacağı aşikar. O zamana kadar ise izleyiciler dikkatle yeni bölümleri izleyecek.