Sadakatsiz Dizisinin Tüm Bölümleri İfşa Oldu! Yapımcı Resmen Çıldırdı!

Sadakatsiz Dizisinin Tüm Bölümleri İfşa Oldu! Yapımcı Resmen Çıldırdı!

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi Asya ve Volkan arasındaki aldatma olayını konu alıyor. Geçtiğimiz sezon konusu dışında oyuncu kadrosu ile de tüm dikkatleri üzerine çeken Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonda da aynı etkiyi sürdürüyor. Ekranların en sürükleyici dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi izleyicilerin merak duygusunu da kabarttı.

Asya ve Volkan arasındaki aldatma hikayesi tüm izleyicileri ekranlara kilitledi. Geçtiğimiz sezon ekranların bir numaralı dizisi olan Sadakatsiz 2. sezon öncesinde tüm sırrını açığa çıkardı. Bir diziden uyarlama olduğu ortaya çıkan Sadakatsiz dizisinin uyarlandığı yapım ise herkes tarafından şok etkisi yarattı.

Sadakatsiz dizisi hangi yapımdan uyarlama

2. sezonu ekranlara gelmeye devam eden Sadakatsiz dizisi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 7 Ekim tarihinden beri ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi, Med yapım imzası ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisinin ilk sezonda kaleme aldığı Sadakatsiz dizisi ikinci sezonunda da etkisini sürdürüyor.

Entrikalı ve heyecanlı sahneleri ile kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk yer alıyor. Yayınlandığı her bölüm izleyicileri şaşkına çeviren Sadakatsiz dizisinin uyarlama bir yapımdan alınması ise izleyicileri şaşırttı.

Sadakatsiz dizisinde neler oluyor?

Dizinin ilk sezonunda Asya, Volkan ve oğulları çok huzurlu bir hayat yaşar. Volkan'ın Asya'yı Derin ile aldatması dizinin gidişatını değiştirdi. Ardından aldatılan bir kadının hayatını alan Sadakatsiz dizisinde heyecan ve entrika devam ediyor. Asya'nın gerçekleri öğrenmesinin ardından Volkan, Derin ile kendine yeni bir hayat kurar. Asya ise Volkan'dan geriye kalan tüm sorunlarla baş etme çabasına girer.

İzleyicileri ekran başına kilitleyen Sadakatsiz dizisi yayınlandığı her bölümü ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise tahmin ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ise Doctor Foster isimli diziye bakılarak tahmin yapılıyor.