Sadakatsiz Dizisinin Neden Yayından Kaldırıldığı Belli Oldu! Seyirci İsyan Etti!

Sadakatsiz Dizisinin Neden Yayından Kaldırıldığı Belli Oldu! Seyirci İsyan Etti!

Kanal D kanalında her bölümünde farklı olaylar yaşanan ve seyircileri ekran başına sardıran dizisi Sadakatsiz dizisinde olaylar bitmiyor. Dizide çifte cinayet yaşanmasıyla birlikte olaylar farklı hale geldi.

Sadakatsiz dizisinde kaliteli kadrosuyla birlikte hareket ederek ciddi bir boyuta ulaştı. Oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk, Melis Sezen, Cansu Dere, Berkay Ateş yer almasıyla dün akşam yeni bölümü izlendi. Bölümde en son olarak Asya’nın karşısına Leyla çıkarak iplerin koparılmasına neden olmuştu. Leyla ve Asya arasında yaşanan tartışma sonrasında başka biri tarafından vurulması yaşandı. Derin de olaylı yere gelmesiyle birlikte ne yapacağını şaşırdı.

Sadakatsiz Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

Bu olayın olmasıyla birlikte seyirciler adeta bu durumu ne olacağını merak içerisinde beklemeye başladı. Baş şüpheli olarak Derin olarak farklı bir boyutta yer alacak. Dizinin bir anda olayları değiştirmesiyle farklılık boyuta artış gösteriyor.

Sadakatsiz yeni bölümüyle ilgili fragman yayınlama durumu sağlanmadı. Ancak şimdiden yeni bölümü iple çekiliyor.

Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor?

Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında çıkarak Çarşamba günleri saat 20.00 yayında yer alıyor. Dizinin her bölümünde farklı olaylarla birlikte heyecan seviyesini daha da fazla hale getiriyor. Dizinin yayınlandığı ilk bölümünden itibaren ciddi tepkilere yol açmıştı. Bu tepkiler sonrasında bile ciddi bir şekilde yüksek reytingleri almayı da başarıyor.