Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesinin Perde Arkası İfşa Oldu! Yeni Sezon Detayları da Ortaya Çıktı!

Sadakatsiz Dizisinin Final Sahnesinin Perde Arkası İfşa Oldu! Yeni Sezon Detayları da Ortaya Çıktı!

Sadakatsiz dizinin son final sahnesi gündeme bomba gibi oturmuştu. Yapılan araştırmalarda o sahnenin nasıl çekildiği ve ne gibi eğitimler alındığı ortaya çıktı. Sadakatsiz dizisi yeni sezon detayları da geldi.

Son zamanlarda en çok izlenen diziler arasında yer alan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. En son yayınlanan final bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sadakatsiz dizisi, kısa sürede kemik izleyici kadrosuna sahip oldu. İşte haberin devamı...

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in baş rolde bulunduğu Sadakatsiz dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Sadakatsiz dizisinde Melis Sezen'in hayat verdiği Derin ile Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakteri arasında kaza sahnesi yaşandı. Deren ve Asya'nın uçuruma düşme sahnesinde Sadakatsiz dizisi final yaparak ekranlara ara vermişti.

Dizinin yeni sezonunda neler oldu?

Sezon arasının ardından ekranlara gelen Sadakatsiz dizisi geçen hafta izleyici ile buluştu. Bunun ardınan Asya ve Derin karakterinin denize düştüğü sahneler ekranlara geldi. Nefes kesen bölümleri ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen Sadakatsiz dizisinin deniz altı çekimlerinin detayları da ortaya çıktı. Melis Sezen’in, ilk bölüm çekimleri için kampa girdiği ve o kampta eğitim aldığı ortaya çıktı. Ayrıca yetenekli oyuncu Melis Sezen'in kaza sahnesi için meditasyon dersleri gördüğü de biliniyor. Bunun dışında yetenekli oyuncu Deniz altında çekilen sahne için ise özel bir eğitim aldı.

‘Doctor Foster’dan ülkemize uyarlanan ‘Sadakatsiz’ dizisi dalış sahnelerini çekmek için çok fazla çaba sarf edildi. Alınan bilgiler neticesinde iki yetenekli oyuncunun sırf dalış sahneleri için dalış sahneleri Şile’ye gittiği de öğrenildi. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz, yeni bölümü ile de fırtına gibi esmeye geliyor.