Sadakatsiz Dizisinin Derin'i Planları Deşifre Oldu! Planlar Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Sadakatsiz Dizisinin Derin'i Planları Deşifre Oldu! Planlar Bir Bir Ortaya Çıkıyor!

Sadakatsiz dizisi bu hafta komplolar üzerine kurulu. Derinin yaptığı planlar bir bir deşifre oluyor. Derin kaçırıldı mı? Derin ölüyor mu? Derin diziden ayrılıyor mu? Hepsi haberimizin detayında.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Derin'in haftalardır planladığı olaylar dikkat çekiyor. Volkan ve Asya olmak üzere pek çok kişi şüpheli olarak sorgulandı. Ancak tüm gözler Volkan'ın üzerinde toplandı. Volkan'ın telefonundan çıkan o mesaj ise tüm olayı özetler nitelikteydi. Sadakatsiz'in yeni bölümünde neler yaşanıyor? Derin gerçekten kaçırıldı mı? Derin'i kaçıran kişi ve onu alıkoyan ismi bir kez daha ön plana taşıyacağız.

Sadakatsiz Derin'i Kim Kaçırdı?

Volkan ve Asya beraberken Derin'e ait olduğu bilinen bir ses gizli numara ile Volkan'ı aradı. Tam da Volkan'dan yardım isterken çıkan bazı sesler Derin'in tehlikede olduğunu düşündürdü. Ancak yaşananlar tam olarak böyle mi ilerledi? Sadakatsiz dizisinin son haftalardaki kurnaz karakteri olan Derin'in planlarını deşifre edeceğiz.

Derin'in Komplosu Volkan'ı Tuzağa Düşürdü!

Derin'in kurduğu tüm planlar yavaş yavaş izleyicinin gözünü açmasıyla ortaya çıkıyor. Volkan uyurken onun telefonunu alan Derin, kendisine "Seni öldüreceğim Derin." mesajını atıyor. Volkan'ın kendi ekranından bu mesajını sildiği için Volkan bu durumu fark edemedi. Ancak yeni bölümde tüm bu planların açığa çıkması Volkan'ın her şeyi fark etmesini sağlıyor.

Volkan'ın Arabası Ormanlıkta Bulunacak!

Sadakatsiz Volkan'ı zor duruma düşürecek bir diğer olay ise Volkan'ın arabasının ormanlıkta bulunacak olması. Derin'e kullanması için verdiği arabanın ormanlık alanda bulunması büyük dikkat çekecek. Volkan'ın aslında tamamen masum olduğu ortaya çıkacak. Fakat polisin bunlardan haberdar olmaması nedeniyle izleyici haricinde kimse bu gerçeği düşünemeyecek. Asya ise Volkan'a güvendiğinden ötürü belki de onu yargılamayacak tek kişi olacak. Peki ya Sadakatsiz'in yeni bölümünde Derin nerede saklanıyor? Bu konu belki de en çok araştırılan konular arasında. Yeni bölümde ortaya çıkacak bazı gerçeklerle Derin hakkında bilinmeyen pek çok şeyi öğreneceğiz. Fragmanda gösterildiği kadarıyla yeni sürprizler bizi bölüm içerisinde bekliyor. Çünkü artık dizinin daha da gizemli olma vakti geldi. Fragmanda gerçekler gösterilirse eski tadı veremeyebilir.

Sadakatsiz Volkan ve Asya Yakınlaşabilir!

Derin'in uyguladığı plan sonrasında Asya ile Volkan'ın eskisi gibi olmasa da daha samimi olması bekleniyor. Çünkü Derin'in planından haberdar olan iki isim varsa o da bu eski çift. Öte yandan Gönül Güçlü'nün tüm planı Asya Yılmaz'a yıkması da ayrı bir dikkat çeken nokta.