Sadakatsiz Dizisinin Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı!

Sadakatsiz Dizisinin Başrol Oyuncusu Kadrodan Ayrılıyor mu? Resmî Açıklama Yapıldı!

Eren Vurdem Sadakatsiz dizisinin ilk bölümlerinde rol almış ve çapkın Mert karakterini canlandırmıştı. Diziden ayrılığının ardından ortalardan kaybolmuştu. Genç oyuncu Eren Vurdem yeni projesi ile tekrar televizyon ekranlarına dönmek için hazırlanıyor.

Eren Vurdem, canlandırdığı karakter olarak bakıldığı zaman Kanal D’nin geçen sezon en iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinde karısını sürekli olarak aldatan, yalan söyleyen ve hatta en yakın arkadaşının karısına göz diken bir karaktere hayat veriyordu. Başarı ile canlandırdığı ve son derece sinir bozucu bir karakter olan Mert’i karakterini canlandıran oyuncu performansıyla seyircinin de dikkatini çekmişti.

Fakat Mert karakteri bir müddet sonra Sadakatsiz dizisine de veda etmişti. Genç oyuncu Eren Vurdem diziden ayrıldıktan sonra ortaya çıkan dedikodular üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı.

Yetenekli oyuncudan açıklama gecikmedi

Yetenekli oyuncudan açıklama gecikmedi. Ünlü oyuncu takipçilerine mesaj vermeyi ihmal etmeyerek, konu üzerine açıklama yaptı. “Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikâye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz… Sizlerden bol küfür yedim. Demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.’’

Sadakatsiz dizisi genç oyuncu Eren Vurdem’in kariyerinde önemli adım attığı projelerden birisi oldu. Sadakatsiz dizisinden ayrılan Eren Vurdem’den sonunda yeni bir proje haberi geldi. Vurdem, BeIN CONNECT ‘te çekilen Fandom dizisinde başrolde oynayacak.

Yöneten Tayfun Güneyer, yazdığı ve yönettiği televizyon dizilerinin hayranlarını sosyal medyada Fandom başlığı altında örgütleyip ve dizileri yazan senaristlere karşı verdikleri büyük mücadeleyi anlatan ve aynı zamanda televizyon dizi sektörünün kara mizahını eleştirel bir şekilde ele alacak.7