Sadakatsiz Dizisinin Başarısızlığının Faturası O Oyuncuya Kesildi! Resmen Oyuncunun Üstü Çizildi!

Sadakatsiz Dizisinin Başarısızlığının Faturası O Oyuncuya Kesildi! Resmen Oyuncunun Üstü Çizildi!

Sadakatsiz'in yeni bölümü çok konuşuldu. Aras'ın tepki çektiği bu bölümden sonra Berkay Ateş diziden ayrılabilir. Peki sevilen yapımda neler yaşanıyor? Kanal D dizisinde oyuncu ayrılığı iddiaları gittikçe arttı. Dizinin reytingleri neden düşüyor? Son açıklamalara göre izleyiciler artık bıktı...

Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz gün yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sergilemiş olduğu reyting performansı gittikçe düşüyor. Haliyle bu durum izleyicileri de rahatsız etmekte. Pek çok kişi Aras'ın bulunduğu konumdan şikayetçi. Çünkü artık Derin ve Asya arasındaki tartışmalara daha az rastlıyorlar. Üstelik Volkan ve Ali'nin sürekli olarak Asya'yı rahatsız etmesi de sinir bozucu hale geldi.

Sadakatsiz Reytingleri Düşüyor

Dizinin reytingleri düşmekte. Eski halinden eser kalmadı. Bu nedenle dizi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Pek çok kişi sevilen yapımdaki olayları ilgiyle takip ediyor. Aras karakterine daha az önem verilmesi ve hikayede geri plana atılması reytingleri düzeltebilir. Kanal D izleyicileri bu konuda bir çözüm bekliyor.

Aras Diziden Ayrılacak mı?

Berkay Ateş'in hayat verdiği Aras'ın diziye veda etmesi sağlanabilir. Şu an için oyuncu hakkında herhangi bir gelişme yaşanmadı. Aras diziden giderse reytingler artar mı merak ediliyor. Söz konusu gelişmeye dair henüz bir sonuç elde edilmiş değil. Önümüzdeki hafta karakterle ilgili neler olacak hep birlikte göreceğiz. Sadakatsiz, reyting tüm kişiler kategorisinde 3. sıranın da ilerisine gitmek için elinden geleni yapacak.