Sadakatsiz Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Tüm Dengeleri Değiştirdi!

Sadakatsiz Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Tüm Dengeleri Değiştirdi!

Kanal D dizisi Sadakatsiz'de tüm dengeler değişiyor. Başarılı oyuncu da artık dizinin başrolünde oynayacak. Böylelikle Cansu Dere, Berkay Ateş, Melis Sezen ve Caner Cindoruk dörtlüsüne bir isim daha eklendi. Peki Sadakatsiz'de kim oynayacak? Derin'in yeni sevgilisi ortaya mı çıktı?

Sadakatsiz dizisine katılan ünlü oyuncu izleyicileri heyecanlandırdı. Dizide artık yeni bir isim daha oynayacak Aras karakterinden sonra Berkay Ateş'in iyice popüler olduğu gözlemlendi. Başrolde yer alması nedeniyle oyuncunun performansı fazlasıyla beğenildi. Şimdi ise diziye yeni katılan ismin kim olduğu merak ediliyor. Kanal D dizisinde yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Dizide kimin oynayacağını duyuracağız.

Sadakatsiz'e Kim Katıldı?

Sadakatsiz dizisine katılan oyuncu ortaya çıktı. Pek çok kişinin merak ettiği ismin Serhat Parıl olduğu öğrenildi. Dizide oynaması beklenen Serhat Parıl'ın Onur karakteri ile izleyici karşısına çıkacağı görülüyor. Onur ise Derin ile yakınlaşacak. Aralarındaki uyum dikkat çekecek. Volkan'ın Derin'i kıskanıp kıskanmayacağı ise yakın zamanda belli olacak.

Aras'ı Bekleyen Tehlike!

Öte yandan Aras'ın annesinin hayatta olması ve Volkan'ın yerleştirdiği gizli kamera gibi detaylar izleyicileri şaşırttı. Aras'ı önümüzdeki haftalarda oldukça sıkıntılı bir süreç bekliyor. Asya'yı elde edebilmesi için yapması gereken çok fazla iş var. Kanal D dizisinde birbirini seven iki dizinin bir türlü kavuşamadığı görüldü.