Sadakatsiz Dizisine Seyirciden Darbe Geldi! Sadakatsiz Dizisi Şikayet Yağmuruna Tutuldu!

Sadakatsiz Dizisine Seyirciden Darbe Geldi! Sadakatsiz Dizisi Şikayet Yağmuruna Tutuldu!

Sadakatsiz'deki Derin ve Volkan öpüşmesi çok izlendi. 43. bölümde dizinin en dikkat çeken sahnesi oydu. Peki Kanal D'deki diziye RTÜK tarafından bir yaptırım uygulanacak mı? Çünkü dizinin öpüşme sahnesini şikayet eden pek çok kişi bulunuyor. RTÜK Sadakatsiz'i yayından kaldıracak mı?

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin 43. bölümünde öyle bir sahne yayınladı ki izleyiciler bile bunu beklemiyordu. Volkan ile Derin arasında geçen öpüşmelerden sonra sosyal medya ayağa kalktı. Hem Volkan karakterine hem de dizi yetkililerine tepki gösterildi. Peki dizide ne gibi gelişmeler yaşandı? RTÜK, şikayetleri değerlendirerek dizi ile ilgili bir yaptırım uygulayacak mı?

Öpüşme Sahnesi Şikayet Edildi

Öpüşme sahnesin izleyen pek çok kişi, diziyi RTÜK'e şikayet etti. Gelen şikayetleri değerlendireceği tahmin edilen RTÜK'ten henüz bir hamle yapılmış değil. Ancak Derin ile Volkan arasındaki öpüşme sahnesi daha çok konuşulacağa benziyor. Hem dizinin hikayesi hem de çeşitli gelişmelere bakacak olursak çok fazla olay yaşanacak.

RTÜK Sadakatsiz'e Ceza Verecek mi?

RTÜK'ün Sadakatsiz için vereceği veya verme ihtimali olan ceza henüz belli olmadı. Para cezasının verilebileceği düşünülürken yayından kaldırılma gibi bir kararın alınmayacağı tahmin ediliyor. Öte yandan dizinin daha önceden RTÜK kıskacına girdiği de bilinmekte. Hal böyle olunca bu sefer nasıl bir karar çıkacak göreceğiz. Sadakatsiz izleyicileri dizinin hikayesi değişir ise çok üzülecek.