Sadakatsız Dizisine Melih Katıldı! Melih Kimdir?

Sadakatsız Dizisine Melih Katıldı! Melih Kimdir?

Kanal D sevilen dizilerinden olan sadakatsız dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Başarı oyuncu daha önce film ve dizilerde rol aldı. Ali İl sadakatsız dizisinde Melih karakterini canlandıracak.

Kanal D sevilen ve reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in buludunğu Sadakatsız dizisine Ali İL katıldı. Ali İL Sadakatsiz dizisinde Melih karakterini canlandırıcak.

Sadakatsiz dizisinde başarılı oyuncular rol alıyor.  Alp Akar, Burak Sergen, Yeliz Kuvancı, Gözde Seda Altuner, Kenan Ece, Özge Özder ve Taro Emir Tekin ve Ali İL yer alıyor. Her çarşamba 20:00'da Kanal D'de yayınlanıyor.

Ali İl’in Melih karakteri ile Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrildi.  Ali İl kim, nereli, yaşı, dizileri, filmleri vb. gibi oyuncuya dair merak edilenler ise haberimizde yer alıyor.

Merak edilen ise Ali İl'in Melih karakteri oldu. Dizinin kadrosuna dahil olan Ali İL Sadakatsız dizisinde Melih karakteriyle siz izleyicilerle ekran başına geçiyor.

MELİH KİMDİR? (ALİ İL )

6 Kasım 1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1. 78 m boyundadır. 2002 yılında oyunculuk hayatına başlamıştır. 2005 yılında yayınlanan Küçük Kadınlar dizisindeki Ali karakteri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Yer aldığı dizi ve filmlerden bazıları ise şunlardır: Savaşçı, Poyraz Karayel, Ver Elini Aşk, Kırık Kanatlar, Mahmut ile Meryem, Küçük Kadınlar, Seni Bana Yazmışlar, Böyle Bitmesin.

İstanbul'da 6 Kasım 1981 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Oynadığı Diziler: Savaşçı, Ver Elini Aşk, Kırık Kanatlar, Mahmut ile Meryem, Küçük Kadınlar ve Böle Bitmesin

Oynadığı Filmler: Poyraz Karayel: Küresel Sermaye