Sadakatsiz Dizisinden Şok Üstüne Şok! Alınan Yeni Kararlar Seyircileri Çok Şaşırttı!

Sadakatsiz Dizisinden Şok Üstüne Şok! Alınan Yeni Kararlar Seyircileri Çok Şaşırttı!

Kanal D ekranlarına gelen Sadakatsiz dizisi son sürat devam ediyor. Dönen entrikalarla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Son bölümde gelişen olaylar sayesinde seyirci şok içeresinde kaldı.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz yayınlandığı son bölümünde izleyicileri çileden çıkardı. Sevilerek izlenen dizinin ekranlara gelen son bölümünde izleyiciler tepkisini dile getirdi. Volkan’ın ardından Selçuk yaptığı hamle ise ağızları açık bıraktı. İşte diziye dair haberin detayları...

Seyirci Tepkisini Dile Getirdi!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde izleyiciler tepkisini dile getirdi. Dizinin son bölümünde Derin büyük bir oyun oynarken Selçuk’tan gelen hamile ise dengeleri bir hayli değiştirdi. Nil’in peşinde koşan Selçuk’un yeni kararı yok artık dedirtti. Nil ile birlikte izleyiciler de Selçuk’un bu kararı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Selçuk ve Nil arasında soğuk rüzgarlar

Ekranlara gelen son bölümünde Nil, Selçuk’un yanında çalışma kararı aldı. Nil eline aldığı tabağı umutlar içerisinde Selçuk’a götürdü. O sırada Selçuk sevgilisinin gönlünü almaya çalışırken o anları şahit olan Nil ise şok yaşadı. Sadakatsiz dizisini izleyicisi ise bu duruma tepki göstererek sosyal medya üzerinden yorum yaptı. Birçok sosyal medya kullanıcıları ise Selçuk’un Nil’e umut verdiğini söyleyerek yaptığı hareketin yanlış olduğunu belirtti.

Selçuk, izleyicilerden büyük tepki aldı

Sosyal medyada gelen birçok yorum Selçuk’u suçladı. Sadakatsiz dizisinin izleyicileri bu durumun bu seviyeye gelmemesi gerektiğini dile getirdi. Çünkü Selçuk’un Nil’i dövmesine bile katlanmasına rağmen böyle bir hamlede bulunması izleyicileri bir hayli sinirlendirdi. Hatta birçok izleyici Selçuk’un hareketlerini Volkan’a benzetti. Sadakatsiz dizisinin son bölümünde bu hamlelerin yapılmasının ardından yeni bölüm şimdiden merak söz konusu oldu.