Sadakatsiz Dizisinden Selçuk Ayrılıyor! Selçuk Kimdir?

Sadakatsiz Dizisinden Selçuk Ayrılıyor! Selçuk Kimdir?

Adından söz ettiren başaralı oyuncu Selçuk Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor. Milliyet Caddesi köşe yazısında yapılan açıklamada yakında zamanda diziye veda edeceğini bildirdi.

Sadakatsiz dizisinde bir ayrılık daha gündeme geldi. Başarılı oyuncu diziden ayrılacağını duyurdu. Bir o kadar ayrılık olsa da bir o kadar da diziye yeni başarılı oyuncular katılıyor.

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Selçuk diziye veda edeceği gündeme geldi. Adı ve oyunculuğu ile kendinden bahsettiren başarılı oyuncu Selçuk yakın zamanda diziden ayrılıyor. Selçuk diziden ne zaman ayrılıcak soruları sorulmaya başladı.

Sadakatsiz Selçuk diziden ayrılacak mı?

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında Selçuk karakterinin diziden ayrılacağını şu sözlerle duyurdu:

“Bunalımda… Haluk’un oğlu olduğu ortaya çıkan Selçuk (Taro Emir Tekin) bugüne kadar yaptıklarının hesabının altında eziliyor. Annesinin varlığı daha da dibe götürüyor onu. Duyumlar ve bilgiler Selçuk’un diziye veda edeceği yönünde.”

SELÇUK KİMDİR?

Şevval Sam ve Metin Tekin'in tek oğludur. 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan beri gazetecilerle iç içe  yaşamıştır.

Amerika'da 3 yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimi aldıktan sonra Türkiye'ye dönen Taro Emir Tekin ilk olarak Blue Tv'de yayınlanan "Çıplak" dizisinde rol almıştır. Tarık Emir Tekin ilerleyen yıllarda tekrar Amerika Hollywood'da yer almak istemektedir.