Sadakatsiz Dizisinden Beklenmedik Haber Geldi! Hayranları Tepki Üstüne Tepki Gösterdi!

Sadakatsiz Dizisinden Beklenmedik Haber Geldi! Hayranları Tepki Üstüne Tepki Gösterdi!

Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisi ile ilgili eleştirilerde gelmeye devam ediyor. Berkay Ateş, Aras karakterine hayat vererek iki sezonda yapıma dahil oldu. Bunun dışında dizinin heyecanını günden güne artmasının ardından izleyiciler Sadakatsiz dizisini eleştirmeye başladı.

Aras ve Asya arasında başlayan aşk ilişkisi Volkan’ı bir hayli rahatsız etti. Bunun ardından gerilimli sahnelerde ekranlara gelmeye devam ediyor. Volkan'ın gerilimli halleri dizi izleyicisini bir hayli memnun etmeyi başardı. Sadakatsiz dizisi teknik açıdan kusursuz bir yapım olarak ön plana çıktı. Özellikle bir kadının dimdik ayakta durması, kendi hayatını yeniden kurmak için mücadele vermesi izleyicinin de hoşuna gitti. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen üçlüsünün başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi çok iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor. Fakat dizinin ikinci sezonunda yaptığı değişiklikler büyük eleştirilere neden oldu. İzleyiciler Sadakatsiz dizisinde dair eleştirileri sosyal medya hesabından yapmayı tercih etti.

Asya karakteri eleştiri yağmuruna tutuldu!

Bunun dışında Murat Tolga Şen ise dizinin hikayesinin bittiğini savundu. Şen, oyuncuların kendilerine verilen replikleri abartılı bir şekilde oynadığını düşündüğünü dile getirdi. Yurt dışından bir yapımdan uyarlanan Sadakatsiz dizisi hikayesi ile kendi yolunu çizme kararı aldı. Türk izleyicisini bir hayli memnun eden Sadakatsiz dizisi İspanya'da çok büyük destek gördü. Fakat dizinin ikinci sezonda sıkıntılı günler yaşadı. Murat Tolga Şen hikâyenin mantık hataları ile yoluna devam ettiğini düşünüyor.

Özellikle Asya karakterinin değişiminden rahatsız olduğunu söyleyen yazar, eleştirilerini dile getirdi. Bunun dışında Aras ve Asya arasındaki yakınlaşmanın da inandırıcı olmadığı iddia ediliyor. İlk sezondaki Asya'nın gittiğini, aşk budalası bir kadının ekranlara geldiği dile getirildi. İkinci sezonda bu saçmalıkların devam etmesinin ardından izleyici sayısının düşeceği de söyleniyor. Murat Tolga Şen, kendi düşüncelerini söylerken dizi severler ise önümüzdeki haftalarda senaryonun değişik değişmeyeceğini merak ediyor. Ayrıca ikinci sezona çok etkili başlayan Asya karakterinin tavırları ise ilerleyen bölümlerde merak söz konusu.